Sigaraya 3 Eylül itibariyle 5 lira bazılarına 6 lira zam gelecekmiş, kent 20-21 Maltepe 20 lira yaziyor
Originally Posted by apocalyptica Sigaraya 3 Eylül itibariyle 5 lira bazılarına 6 lira zam gelecekmiş, kent 20-21 Maltepe 20 lira yaziyor Bence sigara ve içki içenlerin mallarına el koymalılar...
Originally Posted by BORA YAŞAR Bence sigara ve içki içenlerin mallarına el koymalılar... Yapmayin yahu, ben bittim o zaman! Rakı Sofrasını hemen kapatırıp, sildireyim bari!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Yapmayin yahu, ben bittim o zaman! Rakı Sofrasını hemen kapatırıp, sildireyim bari! o zammı yapsınlar ayakta alkış tutarım maaşının 4/1 ni sigaraya veren akkoyunlarıda otur izlerim bakalım reis e ne gibi methiyeler düzecekler
Originally Posted by erman07 o zammı yapsınlar ayakta alkış tutarım maaşının 4/1 ni sigaraya veren akkoyunlarıda otur izlerim bakalım reis e ne gibi methiyeler düzecekler Valla eskiden doğru olmasa da siyasiler, tütüne pek zam yapmak istemezlerdi, çünkü seçim kaybettirirdi. 17 Senedir ahali öyle koyunlasti ki, bence yapabilirler.
Forum Rules
Yer İmleri