Originally Posted by
Jumalus
Teşekkür ederim. Sizler gördüğüm kadarıyla çok önceden hisseye ortak olmuşsunuz. Potansiyeline inanmışsınız. Umarım yatırımcıların hepsi beklentilerine ve hedeflerine ulaşır. 8 adet şirkete ortağım. Zaten sene başından beri %30 net getirim vardı. Onları satmaya kıyamadığım için kredi çekmek makul geldi. Aynı zamanda aft fonu ve eurobond yatırımım da var.
Serveti neden aldığımı ve hedeflerimi biliyorum. Beklentim var. Sezgilerim var. Kaybım beni batırmayacak ama beklentim çok yüksek bir getiriye sebep olabilecek. Ben borsa ile ilgilenmeye başladığımda kesinlikle kredili işlem yapmayacağım demiştim kendime ama bu hikaye öyle böyle bir hikaye değildi. Dayanamadım. Ocak ayı bilançosundan sonra PD/DD =0,5 olursa %50 zarar ederim ve bir kredi daha çekmeye hazırım.
Cuma günü şirkete ortak oldum. Dikkatimi çeken şey Alış emri kısmi olarak eşleşti ve tüm alım emrimin eşleşmesi yarım saati buldu. Hisseyi satan yok ve kuvvetle ihtimal devre kestirmemek için satış yapılıyor. Sabah aldım ve sonraki kredili emrim neredeyse tavandandı. Devre kesmedi. Bu bile bir işaret bence. KAP a bilgi düşmesi istenmiyor. Çünkü dikkat çekilmemeye çalışılıyor. Tabi ki bu benim kendi düşüncem. Düşüncelerimi saçma da bulsanız çekinmeden söyleyin lütfen. Ben daha çok acemiyim ve bu forumdan öğreneceğim çok şey var.
Yer İmleri