80 üstü iyi olur son 1 saat önemli.
80 üstü iyi olur son 1 saat önemli.
Ygyo alýþ aðirliklý devam ediyor..Ytd dir
Açýkçý yakaladýlarsa yukarýlara sürerler.Sonrasýný açýkçý düþünsün.
Fazla 80 üstüne gider diye buradan baliklama dalmayýn yeni alacaklar için diyorum, iki gün önce ne olduda hisseyi 73lere kadar indirdiler simdi 80 üstüne çýkardýlar, hiç birþey olmadi, mal topladýlar desem hayýr, tersine mali millete 80 altýna daðýttýlar, þahsen ben 76 ortalama ile 30 bin lot aldým bugün saticam, 81 üstüne yazdým gelmezse 79 a kadar çekip vericem,
Yeni girecek ky varsa sabretsin derim, yinede herkes kendi bilir, almayýn deriz hisse 1 lere gider o zamanda yaygara kopartir durur bazýlarý sonra. Ben þahsen 82 ve 83 satýþ yazdým gidermi oraya bilmem gitmezse çeker en kotu 79 dan veririm.Ytd.alacaklar iyi düþünsün.
su bulanýkken alým satým yapmak risklidir biz zaten suyun içinde olduðumuz için bize farketmez ama su hala bulanýk bugünkü ve yarýnki hareketler az da olsa fikir verecek yeni girecekler 82 üzerinde kalýcý olursa düþünebilirler.yada adrenalin olsun isterseler keyifleri bilir.76-80 bandýndan çýkýp bir þekilde kendine yeni kanal açmasý lazým 80 üzeri üst banda girer ...ammmaaaaaaa son sözü her zaman dayýlarýmýz söyler buda kulaðýnýzda bulunsun...
Yer Ýmleri