a1 capital 0.66 kuruþtan satýþ yaptý ve ara ara devam ediyor. tipik galip aða taktiði 0.65 kuruþtan yüklü alým gösteriyor 0.66 kuruþtan çakýyormu ne 0.66 kuruþa mal yýðýp duruyor.
a1 capital 0.66 kuruþtan satýþ yaptý ve ara ara devam ediyor. tipik galip aða taktiði 0.65 kuruþtan yüklü alým gösteriyor 0.66 kuruþtan çakýyormu ne 0.66 kuruþa mal yýðýp duruyor.
Hissenin bugün ne yapacaðýný kimse bilemez sadece tahmin yürütür. Ýki yönde mümkün.
Düz mantýk 30.000.000 lot alacaksýn hisse taban olacak .....nerden satarsa satsýn galip karý cebe koyuyor
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Akþamý merak ediyorum galip bey % kaçhisse kalacak belki sýfýrlarsa þaþýrmayacaðým süpriz olmayacak benim için...
Yazýkalrým yatýrým tavsiyesi deðildir.
66 bir türlü kalkmýyor devir mi var acaba. ytd
Engin Yeþil 30 milyon lot satmaya çalýþsa bu tahtada (ki bence denedi olmadý) 10 kuruþlara kadar inerdi hisse. Yine de alýcý bulur muydu muamma. Galip'le anlaþýnca, tahtaya Galip'in oyuncu olarak gireceði ve elinde virmanlanmýþ hisse olacaðý duyulunca herkesin aklýna MRGYO geldi, ulan MRGYO'yu 1,70'e taþýyan Galip bunu ne yapmazdýTek fark MRGYO'da tahtadan toplaya toplaya ilerlerken (acýlý) bunda löp et 50 kuruþtan 30 milyon lot...Galip'in girdiðini duyan kim varsa atlardý zaten, dün önce ufak bir aþaðý salýndý sonra 69 kuruþtan tak 79'a. herkes emin oldu, oyun baþlýyordu ve eminim herkes dün gece (ben dahil) ulan hisse þu kadar olsa, bu kadar olsa zarar çýkar hanýma gidip haným borsadan çýktým, zararý da çýkardým tövbe bir daha girmeyeceðim diyecekti. 79, 80, 81, 82'yi yaktý....tak tak tak tak tabana...e hani, e hani zararý kapatacaktýk, e hani bir daha tövbe girmeyecektik...
haným haným zarar 2 katýna çýktý, borsaya girmek var çýkmak yok anlaþýlan
YTD
Yer Ýmleri