Çaktýrmadan yavaþ yavaþ alýyor
F3111 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çaktýrmadan yavaþ yavaþ alýyor
F3111 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip burdan aldýðýný Avgyo ya mý aktarýyor acaba, orda da epeyce yoldu beni, maliyet yüksek...
#EnginYeþil #ygyo #yyapý da büyük vurgun vurdu.
Elinde olup da zarar edenler e-devletten Cumkurbaþkaný'na ve Baþbakan'a þikayet etsin. lütfen herkes duyarlý olsun.
#EnginYeþil #ygyo #yyapý da büyük vurgun vurdu. Elinde olup da zarar edenler e-devletten Cumkurbaþkaný'na Baþbakan'a þikayet etsin
Mal çakýyor sanýrým
LÜTFEN HERKES CUMHURBAÞKANINA VE BAÞBAKANA YAZI YAZSIN. HERKES KENDÝNE GÖRE DEÐÝÞTÝRÝP YAZMALI AMA MUTLAKA. AYNISI OLURSA DERLER KÝ BÝLÝNÇLÝ KARALAMA YAPIYORLAR.DÝKKATE ALMAZLAR. #EnginYeþil #ygyo #yyapý da büyük vurgun vurdu. Elinde olup da zarar edenler e-devletten Cumkurbaþkaný'na Baþbakan'a þikayet etsin.
ÞÝKAYET DÝLEKÇEM AÞAÐIDADIR;
Sayýn Cumhurbaþkaným, elimdeki biriktirdiðim üç beþ kuruþu dolar almak yerine borsada halka açýk þirketlere yatýrdým. Yeþil Gayrimenkul(YGYO) hissesi aldým. Ancak ekonomimize destek olsun þirketlerimiz üretsin biz de kar edelim düþüncesiyle çýktýðým bu yolda dolandýrýldým. Geçen hafta Engin Yeþil borsa dýþýndan 50 milyon hisseyi Galip Öztürk'e 50 kuruþtan sözde satýþ yaptý. Öztürk de iki günde borsada 50 milyon hisseyi 64-82 kuruþ arasý millete pazarladý. Karanlýk bir oyunla iki günde yüzde 30 zarar ettim. Galip Öztürk borsada onlarca hisseyi 1 liradan alýp millete 5-6 liradan sattý. Bu þekilde on binlerce kiþi maðdur oldu. Galip Bey'in son 1 yýlda milletten 100 milyonlar hortumladýðý hisselerden bazýlarý þöyledir; avtur, avgyo, metro, mepet, ýcbtc, mrgyo, bera, etyat, euyo.
Araþtýrma talimatý verirseniz skandalý sizlerde görürsünüz. Milletin ve ümmetin umudu olan siz saygýdeðer cumhurbaþkanýmdan ricam lütfen bu soyguna engel olun. Saygýlarýmla arz ederim.
Galip bugun alisa gecmis olabilir mi,yarin haber dusse bari
galip tekil hareket yapmaz.
yani bugün alýþa geçmesi, ya da satýþa geçmesi tek seferliðine bir hareket deðildir.
dolayýsýyla, galip buraya elini bulaþtýrdýysa, tavan ya da taban serileri yapmadan gitmez diye düþünüyorum.
tabii ki, tahtanýn sahipleri ile baþka anlaþmalarý yoksa.
Yer Ýmleri