NE OLDU ELÝMÝZDE PATLADIMI
F3211 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE OLDU ELÝMÝZDE PATLADIMI
F3211 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerede karaktersiz hisse var bize denk gelir, ÝstanbuL Tower 205 yatýrýmý var diye girdik, girmez olaydým.
Merkez Ofis: 0212 709 37 45 þirkete bu telefondan ulaþmaya çalýsýyorum açan yok...!!!
Yatýrýmcý Ýliþkileri Bölümü veya Baðlantý Kurulacak Þirket Yetkilileri
Hale Çýrak
Yatýrýmcý Ýliþkileri Yöneticisi
24/04/2018
0 212 709 3534
hale.cirak@yesilgyo.com
Bu kiþinin direkt telefonunu arýyorum yine açan yoq. Kaç aydýr ulaþamýyorum. Adamlar bir tane sekreterde mi býrakmadý acaba
Ýletiþime geçen yada bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
Facebook innovia 4 gruplarýnda bazý açýklamalara ait kayýtlar var ama daha þirket açýklama yapmadý. Aq kamil çýk açýkla konuþ
Olumlu mu? Açýklanan kayýtlar, ben þirketi arýyorum açan yok.
FinansaL yapýlanma için baþvuruda bulunalý 3 ay oldu hala bir somut adým veya açýklama yok. SPK uyarý verdi, uyarýnýn üstüne ne bir açýklama var ne baþka bir olumlu haber...?
Hayýr, ÝstanbuL Tower 205 gibi deðerli bir kuLe'yi gözümLe görmesem diyeceðim gibi, sandalye þirketi, Keza, Ýnnovia projesi de ayný devasa büyüklükte...Lafa gelince BORÇLARIMIN 5 KATI ÞAHSÝ MENKUL'UM VAR DÝYEN KAMÝL ENGÝN YEÞÝL o zaman hem Evleri teslim et hemde borsa da ki KY maðdur etmekten vazgeç.
Ýflas davalarý/Fesih davalarý sanýrým bu hissede de artýk sýk sýk konuþulmaya ve davalar açýlmaya devam edilecek. Kimse hakký ile iþ yapma peþinde deðiL herkes KY soyarak, dolandýrarak vurgun peþinde, bizleri Rabb'im kurtarsýn, hepimizin yar e yardýmcýsý olsun.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
Dr Okan kardeþim açýklamalar Engin’in evlere baþlamasý için ek para istiyor, takas teklifleri yapacakmýþ. Yakýn zamanda internet sitesinde bir link olacakmýþ bugüne kadar ev alanlar ne ödeme yapmýþ, daha ne kadar yapacakmýþ vs vs link olacakmýþ.
3 sayfalýk bir ön bilgilendirme gibi birþey
Sebgili Dostlar biraz didaktik olacak ama ben sizlere Ayi piyasasindan ne anladigimi paylasayim. Ayilar alabaliklari bekler ve dagin o yuksekligine geldiklerine zaman ki gelmek zorundadirlar paylarina duseni alirlar. Bunlari ben zamaninda iyi yoldum bunlardan kastim ulkemizdeki yapilanma ve sozumona piyasa yapicilaridir. Yillarca surundurduler, ama benim bekledigim setler geri kacmalarina ragmen de payima duseni aldim. 2017 hareketlerinden bahsediyorum. Bizim memlekette bir soz vardir got islanmadan balik tutulmaz detler. Sevgili nihat genc de bizde got e got derler derdi. Affiniza siginarak bunu aylarin nehirde beklemesine bagliyacagim.kendi adima demem o ki beklemek gerek. Bairaz da tayfun taliboglu kattim.
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani KY nin ayi piyasasi bu kadardir.
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri