Tavanda 1,4 milyon lot bekliyor.
ytd
Tavanda 1,4 milyon lot bekliyor.
ytd
gider üzülmeyin düzelir insallah bakýn klnma sizce hak ediyor mu o fiyatlarý Ýþ garan varken klnma ama borsa yapacak bir sey yok
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Pastadan gördüðüm kadarýyla alýmlar toplu iken satýþlar parçalý. Bu gelecek günler için olumlu yöne delalet eder
ytd
pasta rica etsek
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Ýki parçada ancak gönderebiliyorum. Diðer satýcý ve alýcý rakamlarý gözünsün diye
ytd
on numara beþ yýldýz sabah diyorum ky neden satar ama laf dinletemedim twitter haným efendi ky klnma arttýrmak için çok çabaladý o yükselecek tahtada sat derken ben yükselecek tahtada al diyorum ama laf anlamýyor insanlar yine nasip tabi zaten hepsi dünyada kalacak
Birkaç saat önce ygyo da tavana 85 bin var deniyordu bu dediðiniz rakam ygyo için mi ayrýca yeþilde kafileye geri katýldý YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
85 bini diyen de bendim, az önce 1,4 milyondu þuanda 1,56 milyon lot. Hepsi de ygyo için. Yyapý derseniz tavanda 9 milyon lot. Yeþil de 8 bin lot.
Sabit kalacaðýný beklemiyorsunuz umarým saat ilerledikçe deðiþecektir. Sonuçta bekleyen emirdir
ytd
Yer Ýmleri