Dışarda 360 bin lot kalmiş .artık çok fazla bir hisse verileceğine ihtimal vermiyorum.kalan 40 günde 30/40 bin ancak alırlar .yani yüzde 99 yapamiyacaklar bence.
Dışarda 360 bin lot kalmiş .artık çok fazla bir hisse verileceğine ihtimal vermiyorum.kalan 40 günde 30/40 bin ancak alırlar .yani yüzde 99 yapamiyacaklar bence.
ihraç için ortaklıktan çıkarma fiyatı açıkladıklarında 3 ğün içinde,çıkan rakama noter ihtarlı itiraz yapabiliyormuyz!!!!
yoksa çıkarma fiyatı için,genelkurul yapılacakmı!!!yapılırsa katılıp şerh mi koydurmamız gerekli!!!
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Ben ortaklıktan çıkmayı düşünmüyorum
[QUOTE=işçi74;3983885]ihraç için ortaklıktan çıkarma fiyatı açıkladıklarında 3 ğün içinde,çıkan rakama noter ihtarlı itiraz yapabiliyormuyz!!!!
yoksa çıkarma fiyatı için,genelkurul yapılacakmı!!!yapılırsa katılıp şerh mi koydurmamız gerekli!!![/QUOTE
lalmı oldunuz yaww
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Noter masrafı nedir ki
marshal ortaklık yapısı KAP tan Adsız.jpg
Borsa kotundan çıkması,
gibi hususlar bu Kanunun uygulanmasında önemli nitelikte işlem sayılır. Kurul, önemli
nitelikteki işlemleri, önemlilik ölçüsü de dâhil olmak üzere bu nitelikteki işlemlerde
bulunulabilmesi veya kararların alınabilmesi için uyulması zorunlu usul ve esasları belirlemeye
yetkilidir .SPK.
sonrada II.27.2 deki hakim ortak nedir okuyun
Herkes kendi yorumunu kendine kullansın. Yazdıklarım ve paylaştıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri