Güya Þirket %98 istemiyormuþ..madem istemiyor KOÇ dan neden aldý 12 yýl önce..konuþ bakalým.allerji mi yapýyor % 98
Güya Þirket %98 istemiyormuþ..madem istemiyor KOÇ dan neden aldý 12 yýl önce..konuþ bakalým.allerji mi yapýyor % 98
98 Buldugu an satmam diyorsunuz.98 buldugu an ortakliktan cikarma gundeme gelecekki ozaman en fazla 27 tl den pasa pasa sizi ortakkiktan atacaklar.onlarinda istedikleri bu.tek amaclari bu isi en ucuza nasil kapatiriz onun derdindeler.
E5803 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yahu bir de þu muhabbeti anlayamýyorum "KOÇ tan 12 USD ye aldýlar bizden 4 USD ye mi alacaklar?" vs vs
Bunu söyleyenler açsýn baksýn buraya yazsýn yada böyle algý yaratmasýn
1-TUDDF u KOÇ Vailanta kaç USD ye sattý, vailant ortaklarý kaç USD den çýkardý? ,
2-PTOFS u Aydýn Doðan kaç USD ye Avusturyalý OMV ye sattý, OMV kaç USD den ortaklarý çýkardý?
3-HURGZ 336 Milyon USD ye aldýðý TME yi kaç USD ye sattý?
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
gelecekten haber verenler söyleyin þirket ne zaman transfer edecek mallarý..atmaca gibi çöktünüz be
arkadaþlar özellikle songünlerde gelen misafirlere dikkat edelim gaza gelmeyelim kiralýk adamlara itibar etmeyelim iþinize bakýn hissenize sahip çýkýn þirket istediði oraný bulamadýðýna inanýyorum bir anda çöreklenmelerde bu yüzden hissenize sahip çýkýn zararýmýz belli bundan sonrasýna bakalým ben SATMIYORUM burasý enayi pazarý deðil hissesi olmayanlar hiç konuþmasýn.YTD
Baþkasýnýn malýný Fazla merak etme.zamanýnýz azalýyor, %3 ü ha 1 ay önce ha borsa dýþýnda 3 ay sonra transfer etmiþ farketmez benim için.ama siz 20 den alamayacaksýnýz
Yer Ýmleri