Kaç kişiye mesaj göndermişler, aman ha dedim kaptırmayın beleşçilere diye ikna ettim Originally Posted by işçi74 çok sevdiğim,binmemkle itina ettiğim,beyaz 320i ED 31 km aracımı 520xdrive umudu ile satıcam,nasip bakalım..
Originally Posted by KARADUMAN Kaç kişiye mesaj göndermişler, aman ha dedim kaptırmayın beleşçilere diye ikna ettim bana öle bi mesaj gelmedi !!!!
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
e posta yolu ile gelmiş olabilir belki size. İletişim bilgileri ayarından olabilir Originally Posted by işçi74 bana öle bi mesaj gelmedi !!!!
Originally Posted by KARADUMAN Kaç kişiye mesaj göndermişler, aman ha dedim kaptırmayın beleşçilere diye ikna ettim Bana gelen bir mesaj yok sayın karaduman DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün başlamışlar heralde gelir yakında Originally Posted by spk79 Bana gelen bir mesaj yok sayın karaduman DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri