Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Senaryonuza saygım var lakin daha önce kottan çıkanlar dediğiniz şirketler, ortaklıktan çıkardığı hisseler için dediğiniz işlemi yaptı burada öyle bir durum yok. Sattığınız hisse direk hakim ortağa gidiyor sermaye artırımı azaltımı falan olmayacak
    Sunuda izah eder misiniz
    1.bunlar bu işi sonlandırmaya inanmasa bu işe girişir miydi.
    2.yuzde 95 ile kot dışına çıkarılırsa aldıkları hisse kadar hakim ortak sermayesi artırılarak
    Tescil edilmeyecek diyebiliyor musunuz.
    3.spk.nin yüzde 98 için şirkete bir tavrı olup olmadığını bile biliyor muyuz.
    4.sirket gonerdigi açıklamada ne diyor yüzde 98 olursa ortaklıktan çıkarma için karar vermedik aslında bu önemli değil biz satma hakkını kullanırız.
    5.ortakliktan çıkarma ve satma hakkında fiyat tespiti aynı.bunu bile anlamak istemeyen var.
    Sagliklar

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Sunuda izah eder misiniz
    1.bunlar bu işi sonlandırmaya inanmasa bu işe girişir miydi.
    2.yuzde 95 ile kot dışına çıkarılırsa aldıkları hisse kadar hakim ortak sermayesi artırılarak
    Tescil edilmeyecek diyebiliyor musunuz.
    3.spk.nin yüzde 98 için şirkete bir tavrı olup olmadığını bile biliyor muyuz.
    4.sirket gonerdigi açıklamada ne diyor yüzde 98 olursa ortaklıktan çıkarma için karar vermedik aslında bu önemli değil biz satma hakkını kullanırız.
    5.ortakliktan çıkarma ve satma hakkında fiyat tespiti aynı.bunu bile anlamak istemeyen var.
    Sagliklar
    Siz olayı hep ortaklıktan çıkarma satma hakkı üzerinden değerlendirdiğiniz için bazı beklentileriniz oluşuyor doğal olarak lakin önemli nitelikteki işlem olarak olaya bakarsanız bakış açınız değişebilir.
    1. Bunlar bu işi zaten sonlandırıyorlar. Sizin dediğiniz gibi %100 ile hakim olma sonraki aşamalarda olabilir lakin görünen amaçları borsa kotundan çıkmak ve sürecin sonuna iyice yaklaştık.
    2. Bu durumda herhangi bir sermaye artırımı olmayacak zaten aynı sermaye içerisinde sahiplik değişikliği söz konusu
    3.SPK tebliğe göre hareket ediyor kendisi ile çelişemez.
    4.Şirket elbette bunu diyecek çünkü ayrılma hakkı ile belki de %98 e ulaşılabilir bunu demek zorunda bunun garantisi yok.
    5.Satma hakkı ile ortaklıktan çıkarma fiyatları ve tespit yöntemleri farklı...Şu an TEB in yaptığı ayrılma hakkı bunu karıştırmayın
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

3. balıkadam ve senin karıştırdığın durumu da ben yazayım sana..
    satma hakkı, ortaklıktan çıkartma hakkının koşulu olarak düzenlenmiştir..satma hakkı tek başına yok..
    ortaklıktan çıkartmayacaksa satma hakkı kullandırılamaz..

madem kullandırıyor, bunun arkasından ortaklıktan çıkartma durumu devreye girecek..

ben satma hakkı kullandıracam ama ortaklıktan çıkarmayacam demek, mevzuatı çiğnemektir..
     Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku

4.Şirket elbette bunu diyecek çünkü ayrılma hakkı ile belki de %98 e ulaşılabilir bunu demek zorunda bunun garantisi yok.
    5.Satma hakkı ile ortaklıktan çıkarma fiyatları ve tespit yöntemleri farklı...Şu an TEB in yaptığı ayrılma hakkı bunu karıştırmayın

4. neden kimseden ses çıkmıyor bu yazdığıma..
    neden susuyor 3 ay önce bana kafa tutanlar..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    balıkadam ve senin karıştırdığın durumu da ben yazayım sana..
    satma hakkı, ortaklıktan çıkartma hakkının koşulu olarak düzenlenmiştir..satma hakkı tek başına yok..
    ortaklıktan çıkartmayacaksa satma hakkı kullandırılamaz..

madem kullandırıyor, bunun arkasından ortaklıktan çıkartma durumu devreye girecek..

ben satma hakkı kullandıracam ama ortaklıktan çıkarmayacam demek, mevzuatı çiğnemektir..

neden kimseden ses çıkmıyor bu yazdığıma..
    Karaduman sende. Hisse kaldimi hala neyin mucadelesini veriyon.satmadinmi hisseleri

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. yahu ben sattım dedimmi..
    satacam dedim mi..
    ölmek var satmak yok demiyor muyum ben..
    durup durup icat çıkartma..
    1 gün yazmasam sattı diyorsun..
    satsam senin için ne değişecek anlamadım..

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Karaduman sende. Hisse kaldimi hala neyin mucadelesini veriyon.satmadinmi hisseleri

yahu ben sattım dedimmi..
    satacam dedim mi..
    ölmek var satmak yok demiyor muyum ben..
    durup durup icat çıkartma..
    1 gün yazmasam sattı diyorsun..
    satsam senin için ne değişecek anlamadım..
    Valla bana Suat Karaduman sattı gitti dedi .özelden bir kaç kişi daha soledi
    Bende öyle tahmin ettim
    Bu hissesnin demirbaşı sensin
    3/5 yıl önce yazilarin var tahtada
    Belki sıkilmisindir bizi görünce
    Yeni yatirimcilar gelip akıl veriyo diye

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    neden kimseden ses çıkmıyor bu yazdığıma..
    Karaduman 15 yıldır bu foruma uyeyim ama senin kadar yönetmelikleri kendi anladığı şekilde yorumlayan görmedim.

Adı üzerinde. "Satma hakkı" "ortaklıktan çıkarma hakkı"

Ikisi de ayri hak. Biri yatırımcıya diğeri ana hissedara verilmiş bir hak. Satma hakkı kullanılacaksa bunun bitiminden sonra ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılıp kullanılmayacağına şirket karar verecek. Bu şirket haberlerinde de yaziyor zaten.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •