17 sinden sonra belirsiz bir ortam var..
herþey olabilir..
transfer ile ya da satýþlar ile %98 e ulaþýrsa ne olacak
17 sinden sonra belirsiz bir ortam var..
herþey olabilir..
transfer ile ya da satýþlar ile %98 e ulaþýrsa ne olacak
o yüzden kimsenin biþey bildiði yok..þirketin planýný ancak kendiler biliyor
Bu yazý forum yöneticisine hitaben yazýlmýþtýr.
Siz þpk.nin þirkete yüzde 98 için soru sormadigina inanýyorsunuz.
Ben bu konuda bu durumu sorduðunu düþünüyorum.
Þimdilik teb bugunde 20 civarý borsadan aldý
Kaldý 550 bin yaklaþýk yarinida gireceðiz.
Ayrýca 17 dinden sonra takaslar 19 olacaðý için þirketten bu dönemde spk.ya bir müracaat bekliyorum.
Hernekadar buna inanmiyan garip borsaci gibi arkadaþlar var isede ben SPK.ninbu konuda bir kararýný bekliyorum.
Yanikursam ve SPK.95ile okeylerse
Dýþardan bir müddet ortak olurum
Yapacak bir þey yok.
Yüze yüze kuyruðuna geldik
Hayýrlýsý
Þirketin 550 bin lot icinspk.denetiminde kalmaya devam etmeyeceði inancýyla aldým bekliyorum
Yy.tv.degildir
sayýn Zor malum kiþiye laf anlatamazsýnýz onun kendi doðrularý var ama bi gerçek var ki söylediði hiç bir þey olmadý hala umut tazeliyor yazýk bu insana inananlara biz yandýk baþkasý yanmasýn hala 98 diyor hala biþeyler olacak diyor ya kardeþim sen zaten borsa dýþýnda 3 yýl beklemeyecekmisin nedir bu telaþ ozaman kimlere mal aldýrmaya çalýþýyorsun nedir bu hýrs anlamak zor yarýn hiç biþey olmasa kottan böylece çýksa bu seferde diyecekki bahanesi hazýr 3 yýl içinde 98 i uygulayacak nasýlsa satmýyorum diyecek yani anlayacaðýn ölme eþeðim ölme![]()
Hisseyi taþýyan ve kot dýþýnda da taþýyacak ky olarak ben rahatsýz deðilim Sn.Karadumanýn bilgilendirmelerinden.Zira 20.12 maliyet zaten 3 yýl sonra da geçerli fiyat. Zaman kaybýný da riskim olsun dedim. Anlamakta zorlandýðým Sn.Pozitif siz niye ýsrarla yazýyorsunuz bu platformda ve Sn.Karadumandan rahatsýzsýnýz.Varsa elinizde hisseniz satýp çýkýn ve forum sayfasýyla da ilgilenmeyin. Borsada hisse yatýrýmý yapan herkes kararýný kendi verir ve sonucuna da kendi katlanýr unutmayýn. Ben para da kaybedeceksem kaybettiðim para benimdir sizin deðil...Vesselam...
bilgilendirme miolmayan biþeyi oluyormuþ gibi dönderip dolaþtýrýp komplo teorileri kurmak bilgilendirme mi oluyor 60-70 ler havada uçuþuyor sen buna bilgilendirmemi diyorsun eðerki ikinci aþama ya geçilseydi yani 98 e ulaþma bunlarý konuþmasý gayet doðal karþýlardým ama bu güne kadar olmayan biþey üzerinden kurgu yaparak konuþmalarý kabak tadý vermediyse sen dinlemeye devam et zaten þurda sayýlý günlerimiz var elimde 1400 küsur lot var son alýmlarýmla maliyeti 22.50 ye getirdim yarýndan sonra belki bir atraksiyon olursa maliyetime satar çýkarým diye bekliyorum borsa kot dýþýný beklemeye hiç niyetim yok bir 3 yýl daha bunlarýn belirsizliðini çekemem
Tamam ya siz çekmeyin belirsizliði. Çekmek isteyen de sonucuna katlanýr. ÝZO 100 TL ye gelmiþ ve tarihi zirve yapmýþ da bize hisse aldýrmaya çalýþýyor Sn.Karaduman diye bir korkumuz da yok zaten.Tahta tarihi dibinde kottan çýkmak istiyor, biz de çýkacaðý fiyattan maliyetlenip bekleyeceðiz filmin sonunu. Yani sözün özü Ky nin kafasýný bulandýrmaya çalýþmasýn ýsrarla kimse. Millet akýlsýz deðil...
Baþkasýnýn sözüyle hisse alýp satan hiç borsaya bulasmasa daha iyi olur.
Sonu hüsrandýr.
Yer Ýmleri