yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Karaduman 100 lira diyor du dýþarda , yalan mý oldu þimdi.
þimdi çýksa deseki ortagýn biri ben a firmasýna satýyorum hakkýmý,yada komple satsalar,bu alanlarmý gelip bizim elimizimi öepecekler!yani hisseler bizde ya ondan dedim![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
vay be dýþarýda hissede yok,çok acaib bir durum oldu,adamlar 100 tane avukatla ortaklýktan atacakmýþ beni,,çadýrý kurdum bekliyim![]()
þaka bir tarafa bu þimdi kar açýklarmý bilançoda!!
Yahu yanlýþ anlamayýn beni, demek istediðim þu ki; adamlar fazla para vermemek için her yolu deneyebilir. Deðeri düþük göstermek için ellerinde imkan var. Diyorum ki iþ yargýya intikal ederse elimizde sigorta deðeri var, bunlar malýný kuruþuna kadar yazmýþtýr sigortaya, sigortanýn da elinde bir deðerleme vardýr illaki. En zor þartlarda nakit vb ile duran varlýk toplamýndan 24,45 i ispatýmýz kolay, tabi bunda marka deðeri vs yok.
Niçin satmadým konusuna gelince, ben kaðýdý zaten 20,12 den aldým, borsadan çýkmasýndan önce, ben aldýktan sonra 24 leri görse zaten durmaz satardým.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir!!!
Dünkü takaslarý incelediðimde 1 lot kayýpÝþ yatýrým - 381 lot görünüyor Teb +379 arada 2 lot fark var 1 lot Ýþ Bankasý A.Þ virman edilmiþ diðer 1 lot kayýp
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir''
Yer Ýmleri