Ýlk satma hakký kullanýmýndan sonra bakalým gerçek kiriter belli olacak.neyi neye göre alacaklar.ilk satma hakký baþvurusu sonrasý bakalým borsa fiyatý aciklancakmi belkide olabilir.mayis ayýna kadar iþ uzar dediðimiz þu durumda bile 1 ay degerleme olacak yani Aralýk'ta baþlar satma hakký 3 ay sürecek 10 Aralýk satma hakký baþlasa 10 Mart'ta biter satma hakký .sonra SPK ya ortaklarý atma basvurusu onay geldi Nisan oldumu sonra 1 ayda ortaklarý atma iþlemleri nisan sonlarini maayisi bulur .ben sürecin en sonuna kadar bekleyecekler için Mayýs dedim yazilarimda açýk ve net .sayýn kurtulus bey assagi yukarý gene mayýsý bulur sürecin en sonuna beklemek.yani atilmayi beklemek
önce saðlýk mutluluk huzur sonra bol kazançlar
Eðer borsa dýþýnda olmasaydý da %98e ulaþsaydý, diðer krýterler de devreye girecekti. 1, 5 senelik max. deðerler gibi. O yüzden dýþarda kalmýþ olmalarý muhtemeldir.
Görelim bakalým deðerleme raporundan çýkacak sonucu. Ýnþallah 20,12 den yüksek bir rakam açýklarlar. Adamlar þeytan gibi baksanýza, spk da onlarýn elemaný gibi davrandý borsa dýþýnda çaðrý yaptýrarak.
2014 deðiþikliðinde 95 oranýna sahip hisselerin hakký saklý kalma sartýyla oran 98 e cýktý. Yani cýkmasýnda alevere dalevere yok. Kanuna aykýrýlýk yok.
Kurtulus bey fiyatý görmek ile görmemek arasýnda fark ne...dün itibariyle 3 aylýk hak düþürücü zaman dilimi basladý
.
Þirketten aradýlar dilekçemi yeniledim
Süreci baþlayacaklar
Ýlk satma hakký baþvurusu sonrasý bakalým borsa fiyatýný alcaz diceklermi.borsa fiyatý alinmasada ben þahsen deðerleme sonucunun 27 TL den düþük çýkacaðýna ihtimal vermiyorum
önce saðlýk mutluluk huzur sonra bol kazançlar
Yer Ýmleri