Satma hakký süresini ilk genel kurula kadar uzatmýþlar ky býktýrýp elindekilerini yok pahasýna almaya devam ediyor
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
Satma hakký süresini ilk genel kurula kadar uzatmýþlar ky býktýrýp elindekilerini yok pahasýna almaya devam ediyor
https://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirk...masiDosya/3719
Satma hakký bitimi çýkarma kullanacam diye acýklama yapmýþ
Kafalarýna göre iþ yapýyolar yapýn bakalým
Daha önceden yazmýþtým benim için sürpriz olmadý ky yatýrýmcýyý dökmek için bir kýlýf bulmuþlar kanun maddesinde her ne kadar 3 gün içerisinde çýkarma fiyatý için SPK'ya baþvuru yapmasý ibaresi var isede satma hakký süresini uzatma haklarýnýn olduðunu bugün yaþýyarak öðrenmiþ bulunmaktayýz ne yaparlarsa yapsýnlar beni zorlan çýkarmadýktan sonra bu vampirlere verecek tek bir lotum yok
Bilanco bakalým ne elhcek
Satma hakký kullaným süresi: Ýzocam’ýn Mart ayý içerisinde gerçekleþtirilecek ve tarihi kamuya daha sonra duyurulacak olan genel kurulundan bir
gün önce saat 16.30’dan sonra Ýzocam Holding A.Þ. hesabýna gelen IZOCM paylarý gönderen pay sahibine iade edilecek ve talepte bulunan pay
sahibi satma hakký sürecine katýlma hakkýný kaybedecektir. Talepte bulunulan paylarýn virmanlanmamasý veya kýsmen virmanlanmasý halinde
talepte bulunan pay sahibi pay alým sürecine katýlma hakkýný kaybetmiþ sayýlacak, kýsmen virmanlanan pay adedi ilgili aracý kuruma iade edilecektir.
Teb formunda bu yeni mi eskiden beri mi vardý
Bu yeni eskisinde ben öyle bisi okumadim
Kaldiki yasa kanun bana iþlemez gibiler.
Yer Ýmleri