Demek ki, deðerleme raporundan korkuyorlar, yoksa niye atma iþlemletini baþlatmadý.
Yoksa þirketin iyiliði mi tuttu
Demek ki, deðerleme raporundan korkuyorlar, yoksa niye atma iþlemletini baþlatmadý.
Yoksa þirketin iyiliði mi tuttu
Inþaallah çýkarmazlar da ortak olmaya devam ederiz..Ben spk ya yine yazdým bakalým bu seer ne diyecekler.
Þirket ortaklýktan çýkarmayý baþlatýp son 250bin lotu 10 liradan almak varken neden süreci uzattý ve 20 liradan almaya devam ediyor. Arada 2,5 milyon lira fark var. Toplantýya kadar hisse vermeyen mutlaka olacaktýr. Yani çýkartma iþlemi her halükarda olacak. Ama neden iki ay geç. Bu deðerlendirmenin SPK tarafýndan onaylanmayacaðýný mý düþünüyorlar acaba.
Sn.sho
Bildiðim kadarýyla þirketin ortaklýktan çýkartmayý kullanacagina dair beyaný vardý
Hafýzam yaniltmiyorsa
Egerki bu hakkýný kullanmayacak da bu yatýrýmcýyý yanýltmak olur bunlar belki blancodan sonra yapýlacak genel kurulla birleþtirip tek genel kurulla iþi halletmek istemiþ veya SPK.ile bir uyuþmazlýk çýkmýþtý olabilir çünkü gayrimenkulleri gayrimenkul deðerleme þirketi yapmamýþtý bildiðim kadarýyla SPK.ya vede cimere þikayetlerde olmuþtu .
Tarafýma cimere yapýlan baþvuruya henüz bir cevap yok sadece SPK.kayit altýna alýnmýþtýr talep diye cimere spk.bilgi vermiþ
Tam ne yazdým þimdi detayý ile hatýrlamýyorum ama bildiðim gayrimenkul deðerleme þirketine deðerleme yaptýrmayýn
Deloit firmasýnýn þirketten aldýðý bilgiler çerçevesinde yapýlan usulsüz bir deðerleme var bence buna ait benden gayri baþka arkadaþlarda þikayette bulundu
Bakalým satma hakki hakkýnda ne yapacaklar
Egerki kullanmazlar da hissesini vermeyenler ortak olarak devam eder þahsen kullanacaklarina inanýyorum
Bu 30 ocakta bitecek sürecin uzatýlabileceðini hiçbirimiz bilmiyorduk. Bu konu hiç bilinmiyordu. Ve herkes þirketin hemen kalan hisseleri 10 TL den almak için harekete geçeceðini sanýyordu. Bu iþte bir terslik var. Bunlar biz ortaklýktan çýkartma yapmýyoruz vazgeçtik diyebilir mi yasal olarak? O zaman büyük olay çýkar? Sen insanlarý korkut 10 TL çýkarma fiyatýyla al hisseleri 20 liradan sonra vazgeçtim de. Dava açsan yýllarca sürer. Al hisseni geri deseler. Kot dýþý hisseyi alýp ne yapacan. Ulen izocam bu akýllarý sana kim verdiyse ben onun yedi sülalesinin ........
Yer Ýmleri