Burda mesele çýkarma fiyatýnýn þpk.ca onaylanýp onaylanmamasidir.
Çünkü deðerleme yetkili gayrimenkul deðerleme firmasýnca deðerleme yapýlmadan satma hakký fiyatý tespit edilmiþti.
Buna ait dilekçe verildi SPK.ya ama bir þey cikarmi bilinmez.
Elinde hisse olan arkadaþlar ortaklýktan çýkarma baþvurusu yaparsa tekrar basvursun yoksa SPK.isi belkide unutmuþtur.
Elimde 6 sene evvel aldýðým 40 hisse var. Beklemeli mi yoksa lanet olsun diyip çýkmalý mý bilemedim. Þayet kalmaya karar verirsem daha da çok zararlý mý çýkarým bilemedim. Kalan arkadaþlar nasýl bir yol izleyelim.
Spk nýn degerleme raporuna yaklasýmýnda sýkýntý. Yok. Normal karsýlýyorlar. Bizim çýkarma fiyatýný en azýndan son 5 yýl ort.nýn baz alýnmasý geregini spk ya iletmemiz gerekir.Yazmayanlar mutlaka yazsýn. Þayet 20.12 de ýsrar ederlerse hukuki sonuçlarý olacaktýr.
Bu fiyata itirazla ilgili hukuki sürecin nasýl iþlediðini bilmiyorum benim kanaatim ihraç için baþvuru fiyatýnýn önemi yok sonuçta son sözü spk söyleyecek çýkacak fiyat eðer beni tatmin etmezse kendi isteðimle hissemi vermem zaten en fazla 10 gün içerisinde parayý hesabýmýza yatýrýp hisselerimizi alýrlar. O zaman bir itiraz dilekçesi yazar baþvuruda bulunurum belki yýllar sonra hakkýmýz iade edilir.
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir''
Yer Ýmleri