Beyefendi, üye olmadan önce ve üyelikten sonra olmak üzere, uzun yýllar bu forumu takip ederim. Toplumsal adabý bilen biriyimdir. Genelde çok okur az yazarým. Sizin gibi, kiþileri incelemem, daha çok vermiþ olduklari fikre odaklanýrým. Ayný zamanda "yaww maww" li lakayit ve Türkçe'nin ýrzýna geçen boþ yazýþmalar da yapmam...
Kimseye birþey kanýtlamaya mesul olmamakla birlikte 5 yýldan uzun süredir bu hissenin sahiplerinden biriyim ve halen öyleyim. Bazý arkadaþlar ilgili teblið i haberdar etmiþ, bende vakit ayýrdým ve okudum. Okumak için vakti olmayan veya içeriði merak eden arkadaþlar için kýsaca ve uygun bir dille haberdar ettim, yanlýþým var ise lütfen düzeltin dedim.
Forumun bu basligindaki göreviniz nedir bilmiyorum... Hisse sahiplerinin ne yaptýklarýyla; ister devreder, ister tutar... bunlarla da ilgilenmiyorum. Bana fayda saðlayacak fikir paylaþýlmýþ daha ziyade ona bakýyorum...
Size de tavsiyem; yazdýðým mesaj içinde, size fayda saðlayacak birþey varsa kullanýn... Yoksa yazmamýþ farz edin ve boþ yere bu baþlýðý meþgul etmeyelim...
Herkese iyi akþamlar...
Redmi 4A cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri