Ýlk inde net lot ta alici gibi görünse de ikinci resimde arada büyük fark yok gibi ama sol alt köþede yavaþ yavas gecirme bariz belli
Lenovo P2a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýlk inde net lot ta alici gibi görünse de ikinci resimde arada büyük fark yok gibi ama sol alt köþede yavaþ yavas gecirme bariz belli
Hiç birþey demeyelim çünkü free takýlýyor 4_3 aralýðý o kadar kaskilleyecek ky bulmasaydi emin olun buralar hayal olurdu kisada hoþ hala ky kardeþ bulabiliyor ona sasiyorum iþin doðrusu ....fiyat hiç telaffuz bile etmeyin borsanin kuralýdýr beklentinin tersi... ne yazarsanýz onun tersine çalýþacaktir
Adana c ye bak beee .....bi konuda itirafta bulunayým hiç biþe edemez derdim kendi kendime ama tam psikolojiye oynuyor Adana'dan satanlar sattý yarýn öbür gün daha da gider diyenler olurda alisa gelirseki gelecek biliyor hasirtti diye geçiyor ondan sonra galip zede [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Yeri degil ama atayim adamin diger hane sorunu var nasýl ..... resimdeki gibi olacak diger hane ...malýna heveslenen olursa geçiriyor kardeþim bu kadar basiit .... istiab haddini asmayalim lütfen hepiniz hayýrlý akþamlar [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Herzaman yaptýðý son dakika yükseliþini yapmadý. Sanki burayý okuyor adiler. Son dakika 2, 55 satýþ verdim bir miktar onu bile almadý. Bi mok olmaz artýk bundan. Sanýrým ben bir üç ay daha burda mahsur kalacam.ytd
Ne sandiniz arkadaþlar tabiki takip ediyorlar ona göre sekil veriyor lar 4_3 aralýðýndaki coþkuyu hatýrlayýn 6 lar kimin agizndan cikti ise ekmeðe yað sürenler onlardi sadece bura degil sosyal medyayida cok iyi kullanýyor ...almazz çünkü alýcý deðil hala anlaþýlmýyor sahipli hisselerin gitmesinin tek kuralý vardir alýcý olmayacak mevcut pozisyondakileri yada küçük bir alýcý gurubunu tasiaycak ...hisse alim haberi degil sehven gelmiþ bir haber var ortada satým haberi olmaliydi çünkü 1.5ay önce toplanmýþ mallar bosaltildi simdiki senaryo muhtemelen alýcýnýn durumuna göre sekil alacak
Yer Ýmleri