Tetamat ýn yatýrýmlarý sürüyor. Yeni yapýlan inþaata topu kaçan cankuþun aðzýndan burnundan sahlep aktýðý görüldü.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Meksa gelip 7500 lot 405 ten alýyor sizin aklýnýzý ******* o para ile bu kadar sýð dandik tahtada alým yapacaðýna git Ereðli Al kumarbaz sonra Ankaralý kumarbaz iþte böyle aþaðý baþar
Dostum belký kendýsý almýþtýr .Basarsa bassýn ben bugün býle aldým.
Büyük resim bana herþeyý anlatýyor ben buna bakarým .buradaki parayý sildim .
Bu tahtada 7500 lot tahtacýnýn bilgýsý dýþýnda cesaret edemezler dýye düþünüyorum .ýký gün daha bassa býrakýr kaçarlar .
Taban taban basýp bu fýrsatý verýrsen senden daha büyük kumarbazlarda çýkabýlir .Ama ben yýnede cesaret edemezler dýye düþünüyorum bütün ipler tahtacýda .
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Kardeþ meksa alýyor info satýyor bu ikisi ayný kiþi emir paketi tedbiri gelmeliydi
taban olsunda ne olursa olsun dýyen býrý var tahtada...
4200 lot kesmez ama daha fazla koymalý ...
normalde pýyasa ýle inatlaþmam ama burada inatlaþacaðým ...
ýký taban daha beklýyorum vermezsen **..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
5 taban cepte bence. 75-100'e gelince bakariz
gelmiþsin yer faresý .çýkmýþsýn toprak altýndan .sený kaç kurtarýr.
Yer Ýmleri