Hacým patlamasý oldu ,dikkat etmek lazým !tahtacý genelde bu hacýmlerde biraz mal boþaltýyor , bu fiyattan malýyet yapmak çok büyük risk içerebilir !!!
Hacým patlamasý oldu ,dikkat etmek lazým !tahtacý genelde bu hacýmlerde biraz mal boþaltýyor , bu fiyattan malýyet yapmak çok büyük risk içerebilir !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
vay be bu hisseye 20 tl den girdim 2020 de tkuru iken aldým aldým 70 tl maliyetle 1600 adet 300 satmadým 500 satmadým 700 satmadým o gün varya o gün cuma günü 1024 tavan bekleyen 5 bin dedim pazartesi satarým elim gitmedi nedense nsatmadým cumartesi beni buldu kap haberi bedelli onay red pazartesi taban serileri indi indi 1024 ten satmayan ben 265 ten sattým 2020 para deðerli neler kaybettm siz düþünün param yine borsada güya yatýrýmcýyým ya o sattýðýmla dahi ev alabiliyorken aradan 4 yýl geçti þimdi paramla araba dahi alamýyorum...keþke satmasaydýn þimdi 15 binlerde diyeceksiniz ama o öyle kolay deyil oralarý görmek için pantolonun altýnda kalýn çelik don giymen lazým :=)
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1307144
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1307146
Beklenen kaplar !!!
teknik durum paylaþýmý yapacaz ama görüntü HÝÇ HOÞ DEÐÝL..4 YILDA 3000 KAT ÇIKMIÞ BÝR KAÐIT..
HAFTALIK LOG GRAFÝK..kendi bakýþ açýmdan..
2020 ve 2023 yýlýnda dev yükseliþler oldu..2020 eylül ayýndan 2023 mayýs ayýna kadar bol zikzaklý aþaðý yönlü hareketler yapmýþtý..Fiyatlamadaki bu yükseliþ süreci devam etse bile en az 2-3 yýla yakýn zikzaklý aþaðý salýnýmlar beklenmesi yanlýþ olmaz..neye göre..TETMT ýn kendi geçmiþ hareketine göre..
siyah ok iþaretli kýsýmlar benzer yerler..
ben sadece 1 gösterge ekledim..siz haftalýkta birçok göstergeleri inceleyebilirsiniz; özellikle göstergede
haftalýk bazda ÇÝFT TEPE lerden ( yeþil renkli aþýrý alým bölgesi) sonra uzun dönem aþaðý salýnmalar baþladýðý gözüküyor..
Logaritmik grafikte düþüþler küçükmüþ gibi gözükebilir ama lineerde dev düþüþler gözüküyor..lineer grafik çalýþmasýný da ekleyecem..
bu grafiðe göre 2026 hazirana kadar taban süreci ( fiyat sindirme ) devam etmeli..
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..
Yer Ýmleri