Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1307144
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1307146
Beklenen kaplar !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
teknik durum paylaþýmý yapacaz ama görüntü HÝÇ HOÞ DEÐÝL..4 YILDA 3000 KAT ÇIKMIÞ BÝR KAÐIT..
HAFTALIK LOG GRAFÝK..kendi bakýþ açýmdan..
2020 ve 2023 yýlýnda dev yükseliþler oldu..2020 eylül ayýndan 2023 mayýs ayýna kadar bol zikzaklý aþaðý yönlü hareketler yapmýþtý..Fiyatlamadaki bu yükseliþ süreci devam etse bile en az 2-3 yýla yakýn zikzaklý aþaðý salýnýmlar beklenmesi yanlýþ olmaz..neye göre..TETMT ýn kendi geçmiþ hareketine göre..
siyah ok iþaretli kýsýmlar benzer yerler..
ben sadece 1 gösterge ekledim..siz haftalýkta birçok göstergeleri inceleyebilirsiniz; özellikle göstergede
haftalýk bazda ÇÝFT TEPE lerden ( yeþil renkli aþýrý alým bölgesi) sonra uzun dönem aþaðý salýnmalar baþladýðý gözüküyor..
Logaritmik grafikte düþüþler küçükmüþ gibi gözükebilir ama lineerde dev düþüþler gözüküyor..lineer grafik çalýþmasýný da ekleyecem..
bu grafiðe göre 2026 hazirana kadar taban süreci ( fiyat sindirme ) devam etmeli..
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..
Yüksek bedelsiz tek kaldý o zamandan bu zamana
Bu hisse devamlý isim deðiþtiriyor,son ismi LYDYE,KURUDAN YEÞÝL ENERJÝYE GEÇMÝÞ !!!
Biz kentte hala sürünüyoruz,bu cin kadar hisse 10-15.000 arasý gidip geliyor,þu aralar 9000 cývarý,ama kente göre çok yüksek,ortalama kent 170 iken 1500 yaktý orta vadede,karýmýz var ama oradan 700 görmesi ironi,guya dünya devi,2 dini bayram geçirdi zarar açýkladý,bide piþkince sizin hissenizin parasýylan yatýrým yapýp borç ödedik diyorlar,halka açýklýk hisse miktarýda çok az,0.54,borsanýn en çok sýð olan hissesi,bunun 34 hiç olmazsa,kentin tahsisli sermayeye gitmesi þart halka açýklýk oranýný yükseltmek için,neyse bekliyoruz,bu hissede çoklarýný zarar ettirdi,bir ara çok sert düþmüþtü ben 100 cývarýndayken almýþtým,120 olunca okutmuþtum peþi 12.000 gördü,nasýl bir hisseyse insanýn aklý almýyor,borsada o kadar baba hisseler var bu fiata ulaþmasý imkansýz,neyse bol kazançlar dilekleriylen.
Yer Ýmleri