2020'den itibaren Tarým Ürünleri Rallisi yaþanacak tüm dünyada.
2020'den itibaren Tarým Ürünleri Rallisi yaþanacak tüm dünyada.
önemli olan asla acil paraya ihtiyacýn olan bir parayla yatýrým yapmamak o yüzden alýp unutmalýk alýnmalý ben bitkoin gibi bir beklenti ile hayal olacak bir beklentiyi satýn aldým o yüzden bugünü deðil yarýnlarýmý hesaba kayarak kendimce bir arsa aldým bekliyorum almýþ olduðum arsama elbet benim belirlediðim bir fiyata alýcýsý çýkacaktýr . ben o arsayý istediðim fiyattan satmazsam adam orayý kafaya koymuþ büyük deha vazgeçilmez bir yer olduðunu görünce benim arsamý iþine gelirse alacak almadýmý beklemeye devam hersene bende zam yapar zamlý fiyattan almak zorunda kalacak almadýkça zamlanacak sonra alýcý olaki sadece oydu oooooo bir bakmýþsýn ki tam megakentlik yok böyle bir yer denerek baþka baþka baþka alýcýlar gelecek benle baþlayacak pazarlýk etmeye ver bana 100000 bin bitkoin al . almadý olmadý bir sene sonra 200000 bin bitcoin yani hersene öyle eklerim. o yüzden acil paraya ihtiyaç olmayan la girdimki beklemeye devam. olurmu bitcoin olurrrrrmu olurrrrrr. hayal ya benimkisi ýþte ben böyle bir yatýrýmcýyým. yazdýklarým kiþisel beklentimdir. asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
inþallah diyorumkiiii 2020 bitkoin olarak en yükseklerde olduðu bedelsizlerle anca þimdiki fiyata bile bulamayýz. benim beklentim bitcoin. artý bedelsizler bedelsiz sonu bir 2 katý daha oldumu bitkoin ötesi. beklentim hayal ama ben hayalsiz yaþamayý sevmiyorum. ben sadece kendi düþüncelerimi ve beklentimi yazýyorum. asla yatýrým tavsiye deðildir.
Þirket patronu kokuyu almýþ
osman 10 sesin soluðun kesildi
usmaným
10 um beþiktaþým
neredesin be ya
usmannn10
yat fin den 950 daha almýþþsýn mý
Yer Ýmleri