Originally Posted by
Tüccar
hayek bey ve onun gibi düþünen beyler;
bizim menkul neden hisselerini sattý?
ve neden büyük hissedar tekbir lot dahi alým yapmadý?bu fiatlardan bizim menkul satarken?
madem þirketin geleceði parlak patron adamsýn ona buna yedirirmisin ekmek tekneni sen faydalanýrsýn deðilmi?
zaten 8.4 tl den satmýþsýn 6 sene önce 5.9 tl fiatlar eðer çok kelepirse senin þirketin için
býrakýrmýsýn ona buna bu hisseyi hanýmýn bileziklerini satar gene alýrsýn bir miktar eðer gerçekten cazipse.sen almasan bile eþine dostuna aldýrýrsýn gene istifade edersin bu durumdan deðil mi?
deðerlendirme hususu biraz karýþýk gibi geldi ve bazý soru iþaretleri uyandýrdý kafamda nasýl diyorlardý ayýlar ve boðalar borsa jargonuyla ben biraz ayý gibi düþünüyorum galiba.
yazdýklarým forumun bana verdiði hakký kullanarak hoþ vakit geçirmek için yazdýklarýmdan ibarettir.hiç kimseyi yönlendirmek amacýyla yazýlmamýþtýr.hiç kimseye yatýrým tavsiyesi vermek amacý amacýyla da yazýlmamýþtýr.gidin iþinize be her zaman dua edin ALLAH'A iþin ehlinden danýþmayý nasip etsin sizlere.benim yazýlarýmý dikkate alarak yatýrým kararý vermenizi þiddetle red eder yazýlarýmýn katiyetle yatýrým tavsiyesi olmadýðýný olmayacaðýný beyan ederim. sadece eðlence amacýyla karþýlýk beklenmeden yazýlmýþ yazýlardýr teþekkürler.
Yer Ýmleri