eger gercekten global ve gedik o 2 gundur aldiklari mali bu sekli ile verdilerse tebrikler !
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
eger gercekten global ve gedik o 2 gundur aldiklari mali bu sekli ile verdilerse tebrikler !
Kap : TKURU.E işlem sýrasýnda sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamýştýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yukarý çekip basýyorlar
klasik spek takdiði
yýllardýr böyle bu KÖR
adam kendisini geliþtiremiyor
ne yapsýn çapsýz
önce 6,78 sonra 6,28
ver milletin kucaðýna öðleden sonra geri alacaðým diye bekle
milletin canýný yak
çap bu kadar iþte
vay be
gozlerime inanamiyorum [emoji4]
galip en son tkuru da alisa gecmis, olmayan da oldu ve metro bugun 19.000 lot artida. hem de 6.3350 maliyet yapmis aða !?
ahahaha
komediye cevirdiler isi !
Son düzenleme : hayek; 01-03-2019 saat: 17:15.
Sen de Galibin aldýðýna inandýn öyle mi. Ali babacan bu þirketin sahibinin eniþtesi. Sen ona bak. Ona göre pozisyon almayý düþün. Reis’e rakip olmayý düþünüyor diye dedikodular dolaþýyor . Anladýn sen onu 😀
simdi soyle bir durum var !
reis galibe madik atinca ! galip karsi tarafa gecmeye karar vermis ! yoksa daha ulkeye girebilecek gibi durmuyor !
ve babacana jest baaabinda ilk adim olarak kayinbiraderinin sirketine yatirim yapmaya karar vermis [emoji4][emoji4][emoji4]
ahahahahahhah
bugun metro yatirimdan efsane hareketler vardi ! show business yani
aðam ya ! taze kuru da açikci avlayacakmis !
[emoji4][emoji4][emoji4] valla cok eglenceli bir hal aldik ! nerede o eski siyah beyaz gunler !
ama sn. cigerci ben bu metro yatirimin takasina benim mali uygun bi fiyattan koymadan benim yatirimim tamamlanmis olmaz ! sizde bunu anladiniz insallah[emoji4][emoji4]
TKURU Solo 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -1326130
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri