bizim menkul degerlerin satisi bitince bir bedelli sermaye artirimi gelebilirmi sn. cigerci ? mesela %100
fikriniz nedir ?
Asla yatýrým tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
bizim menkul degerlerin satisi bitince bir bedelli sermaye artirimi gelebilirmi sn. cigerci ? mesela %100
fikriniz nedir ?
Asla yatýrým tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
böyle bir durumda ne kadar bir para ödemek gerekiyor her 1000 lot için mesela
teþekkürler hayek bey
Sayýn yatýrýmcý ortaðým böyle bir þey tahmin etmiyorum ama burasý borsa. DOCO ya mal verince zaten bilanço güzelleþiyor. Tahtayý yapacaðý iddia edilen grubun zaten parasý yok. Bedelli çýkýca ortada kalýrlar. Çulsuzlarla bu iþ yürümez. Halbuki güçlü olsalar malý sankonun aldýðý 8.40 tan alýrlardý. Bunlar 6 dan alýyorlar. Þirket güzel bekleyen ekmek yer. Benim düþüncem beni baðlar Þevçenko deðil mi?
forumu baþtan sona okudum ve
bu forumda ciðerci bey ve hayek beyin samimi olduklarýna ve en azýndan insanlarý aldatmak ve onlardan menfaat elde etmek gibi bir niyetleri olmadýklarýna kanaat getirdim (tabii kazanmak ve karlý olmak istekleri en doðal haklarýdýr)çünkü bu her forumda bulunmayan bir özelliktir. Bu bile benim için bu hisse senediyle ilgilenmem için bir sebeb teþkil etmekte
anlayacaðýnýz üzere kendime ait þahsi düþüncelerimdir. kimseyi etkilemek ve yatýrým tavsiyesi vermek için yazýlmamýþtýr.
þirketin büyük ortaklarýný veya sahiplerini tanýyormusunuz? yani hakikaten kayda deðer bir bilginiz varmý? DÜRÜST ve SAMÝMÝLERMÝ ?
cevablarýnýza þimdiden teþekkür ederim
yatýrým tavsiyesi için yazýlmamýþtýr.
Yer Ýmleri