olsun deðil önemli olan þudur benim için :
ben ciðerci bey ve hayek bey için olumlu görüþ belirtmiþtim forumda
bu benim açýmdan þunu ifade eder
eðer ciðerci beyde hisse senedi yoksa ve bu halde yazý yazmaya devam etmiþse
kendisinin bir rahatsýzlýðý var demektir Allah þifa versin
ve bu durumda forumu okuyan kiþilerden özür dilemem bir gereklilik olur
ve bende forumu okuyan kiþilerden ÖZÜR DÝLERÝM,ÖZÜR DÝLERÝM,ÖZÜR DÝLERÝM AÞAÐIDAKÝ YAZI ÝÇÝN tarih 27.01.2019 saat 16.15
forumu baþtan sona okudum ve
bu forumda ciðerci bey ve hayek beyin samimi olduklarýna ve en azýndan insanlarý aldatmak ve onlardan menfaat elde etmek gibi bir niyetleri olmadýklarýna kanaat getirdim (tabii kazanmak ve karlý olmak istekleri en doðal haklarýdýr)çünkü bu her forumda bulunmayan bir özelliktir. Bu bile benim için bu hisse senediyle ilgilenmem için bir sebeb teþkil etmekte
ciðerci bey için yaptýðým kendisinin samimi olduðuna dair yukarýda ki yorumum için tekrar bu yazýyý okuyan kiþilerden ÖZÜR DÝLERÝM
ANCAK HAYEK BEY BUNUN DIÞINDADIR kendisinin hala samimi birisi olduðuna inanmaktayým
teþekkür ederim þimdiden özürlerimi kabul ettiðiniz için
yatýrým tavsiyesi deðildir
evet ciðerci bey kýdemli olduðunuz için size hayat üniversitesinde kýdeme verilen hürmeti vermiþtim
ama benim için þu andan itibaren kýdeminiz benim için bir þey ifade etmiyor
forumu okuyan arkadaþlardan tekrar ciðerci bey için belirtiðim olumlu görüþlerden dolayý özür dilerim
þunu söyleyebilirdi ve kabul görülürdü tarafýmca
bende þu anda bu hisseden yok kendimce uygun bir zamanda almak niyetimdeyim
fakat kendisi bunun yerine kendisinde hisse senedi varmýþ ve adetinide artýrmak istiyormuþ gibi izlenim verdi
Allah Þifa versin
özür diliyorum tekrar ciðerci bey için yazdýðým olumlu yazýdan ötürü ve bunu okuyanlardan
çünkü ben birisi için olumlu veya olumsuz bir görüþ belirtimse hayatýmda, çevremdeki kiþiler bu beyanýmý önemser ve ona göre hareket ederler
yatýrým tavsiyesi içermez
ha bu arada sakýn sis siz olun bu ciðerci beyin lafýna itibar edipte karar vermeyin çünkü benim için bir þey ifade etmiyor
kendisi alsa ne olur almasa ne olur cürüm kadar yer yakar
alanlar zaten almýþ parayý bastýrmýþ elini taþýn altýna koymuþ cesaretle
hisse senedin yoksa varmýþ gibi yapmayacaksýn yada bende hisse senedi yok arkadaþlar ama düþüncelerimde böyle diyeceksin
yatýrým tavsiyesi içermez
Yer Ýmleri