bakýn hayek bey 1 haftadýr alanlar sizin benim haricimde neye göre aldý?
bakýn hayek bey 1 haftadýr alanlar sizin benim haricimde neye göre aldý?
bu hissede kimse takaslarda baski kuramaz ! epi topu 300.000 lot hisse var
bizim kurumsal firmaydi, satisi biraz agir oldu!
ama artik takas dagildi !
bu saatten sonra siradan ve istekli olan 300-500 bin lira aciktan parasi olan birisi tahtada istedigi pozisyonu alir
sahsi fikrimdir kimseyi baglamaz
takaslar net, kim ne almis farkindayim ama Allah herkesin gonlune gore versin
ama artik bizim degil, sanko tahtada takas lideri[emoji4]
Asla yatýrým tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
Kardeþim zoruma gitti bak Sanko dediðin içinYanlýþlýkla dedin haralde dil sürtmesi çünkü ZIRAAAT ve OYAK yatýrým demen lazýmdý Zýraat daki lotlar benim Oyak da ki kimin lotu bilemem
![]()
ciðerci cevap ver
niye bu adamýn arkasýndan bu denli konuþuyorsun
bu adam sana ne yaptý
bir insanýn arkasýndan konuþacaksan önce yiðidi öldür hakkýný yeme tarzý yapacaksýn kimseyi günahýna ortak etmeyeceksin ve eðer (sadece ileriki aþamalardaki bir seçenek) o aklýma gelen þeylerden psikolojik hipnoz bilinçaltý gibi þeylerle uðraþýyorsan buradaki ben haric diðer kiþileri bilemem o zaman sana söyleyeceðim Allah sana þifa versin
genel takas'tan bahsediyorum.
en fazla hisse sanko da diye biliyorum [emoji4]
bir daha bakarsak yanilmayiz !??
bu arada oyak yatirim daki kardes bugun icin takas lideri idi sanirim, gunlerdir de oyle gibi. tebrik ediyorum guzel yatirim yapiyor kendisi
sizi de tebrik ederim. ama yarin 13.000 lotu yine israrla satisa koymanizi bekliyoruz [emoji4][emoji4][emoji4]
hayek bey sizce tahtada satýþ baskýsý kurabilecek olasý eþgüdümlü lot miktarý ne olabilir
yatýrým tavsiyesi içermez
sn. tuccar
bugun aciktan 500.000 TL si olan bir yatirimci icin trade etmeyi biliyorsa bu tahtada satis baskisi kimse olusturamaz.
mesela bugun bazi istekli kardeslerimiz tahtaya ikide bir gereksiz alislar girmeseydi bizimin mallari 5.85 gibi trade edilip bitirilecekti. ama sagolsunlar
bu arada hayek bey teþekkürler
Yer Ýmleri