piyasadaki lot sayýsý kadar iþlem hacmi var
hisse geri geri gidiyor
tabi ki iyi ki satmýþým
taþeronlarýn malýný mý taþýyacaktým
salak mýyým ben
çaktým gitti
insanlar baþaramadýklarýný, baþarýsýz olduklarýný niye kabullenmezler?
bence kardeslerimizin yine fikirleri degismedi
kagidi 25 lira yapacaklar
bakin tkrr ifade ediyorum durun bir dusunun ?!!
yoksa bana hava hos kalan son 10.000 lotumu da uygun gordugum bir yerden size verir komple cikarim
Allah bereket versin
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
16 Ocak - 5 Subat arasi alanlar satanlar (Bizimin satisa basladigi gunden bugune)
NET Satanlar
Bizim : 154.888
Sanko : 34.048
baskada bir Allahin kulu yok
NET Alanlar
Halk : 39.080
Ýþ : 32.276
Ziraat : 30.317
Yapi Kredi : 13.861
Vakif : 13.830
Diger : 59.972
goruldugu uzere 16.01.2019 tarihinde genel takasta ilk 2 sirada yer alan araci kurumlarin mallari artik sifir !
ve mal iyi dagilmis durumda 4-5 araci kurum almiski ! zaten bunlarin birbiri ile olan bagintilari belli !
artik bu saatten sonra cok hizli yukari gitmeye hazir duruyor 😊 ama problem gittikten sonra bu mallari nasil cikacaksiniz !!?
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
ulan ciðerci hakkýný vermek gerekir(ulan hakaret amacýyla yazýlmamýþtýr)
almak zamaný dedin ve akabinde hisse fiatý yükselmeye baþladý.þans mý yoksa bir takip ve tecrübe yeteneðimi onu bilemem.
sonuçta baþarýlý bir hissediþ ve yorum neticesinde senin açýndanda eðer hakikaten almýþsan karlý bir alýþveriþ olmuþ.
tebrikler
aslýnda benimde ilaveten faydalý birkaç tespit ve sorum olacaktý durumu net þekilde özetler nitelikte hem istiþare amaclý hemde beyin fýrtýnasý mukabilinde
ama elimde tek lot hisse senedi olmadýðýndan yanlýþ anlaþýlmalara sebebiyet vermemek için bu düþüncemden vazgeçtim
o yüzden bana düþen þu an yalnýzca izlemek ve
herkese hayýrlý akþamlar demektir
ve þimdiye dek sürcülisan ettikse de affola demektir
yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.o yüzden forumda yazdýklarým hiçbir zaman yatýrým tavsiyesi deðildir ve yatýrým tavsiyesi niteliðide taþýmaz.þimdiye dek yazdýðým hiçbir yazýda yatýrým tavsiyesi deðildir ve yazacaðým hiçbir yazýda yatýrým tavsiyesi olmayacaktýr elbette doðal olarak.
Yer Ýmleri