ha bu arada ziraat yatirimdan islem yapan g... zekalý kardesim senin isin gucun yokmu ya ?
3 lot 3 lot hergun bu isle kendini gorevli kilmissin ?! karýn nedir burada onu cozemiyorum !
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
ha bu arada ziraat yatirimdan islem yapan g... zekalý kardesim senin isin gucun yokmu ya ?
3 lot 3 lot hergun bu isle kendini gorevli kilmissin ?! karýn nedir burada onu cozemiyorum !
bilançoyu iyi inceleyin veya incelettirin bir bilene bir uzmana
yapýlacak bir kaç þey veya tek bir þey kalýyor geriye finansal manevra alaný olarak
onuda siz bulun hayek bey madem finansal konulara hakimsiniz AlimALLAH
YATIRIM TAVSÝYESÝ AMACIYLA YAZILMAMIÞTIR.YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR KATÝ SURETTE.
hayek bey,
gözden kaçýrdýðýnýz ve borsanýn büyüsüne kapýlarak belki de unuttuðunuz diyeceðim bir þeyler var bilançoda
ve o þeyler yapýlacak olanlarý (þirketin büyük hissedarlarý tarafýndan) finansal manevra alaný olarak yol göstermekte kanaatimce.
çünkü siz güzel analizler ve faydalý bilgiler vermektesiniz ama gözden kaçýrdýðýnýz bir kaç þeyin olduðunu size hatýrlatmak istemem ve bu þeylerin var olduðunu belirtmem sizin gücünüze mi gider yoksa size fayda mý verir hayat akýþýnýzda?
yatýrým tavsiyesi amacýyla yazýlmamýþtýr.kati surette yatýrým tavsiyesi içermez.
sn.tuccar
borsanin buyusune kapilmak demissiniz ! bunu þaka olarak kabul ediyorum
ikincisi bilancosunda gozden kacirdigim derken !?
zaten
bilanco
gelir tablosu
+
finansal rapor
faaliyet raporu
+
dipnotlar
yani anlayamadigim gozden kacirdigim demissiniz ! siz kacirmadiysaniz buyrun bize aktarin da faydalanalim
hayir benim anlamadigim sn. cigerci icin elinde hisse olmadigi icin burada soylemedigi soz birakmayan siz, simdi elinizdeki tum hisseleri cikarttigini beyan edip tkrr yorumlariniz ile bizi aydinlatmaniz karsisinda soyleyecek soz kalmiyor
bu durumda sn. cigercinin size karsi , ona ithaf ettiginiz sozleri ayni yada misli ile iade etme hakki dogmus olmuyormu ?
her neyse orasi beni cok da ilgilendirmiyor, etik bakis acisi disinda
kaldiki yiginla sirket zarar ediyor, isin o boyutunda degilim ben sirket acisindan. cironun buyumemesi problem diye dusunuyorum.
kaldiki benim bildigim ama sizlerin bilmedigi bir cok konu var bunlar bana sakli. her yatirimci kendi karini dusunur , dogrumu !
neyse polemik kimseye fayda saglamaz !
daha bir sure yazmayacagim.
hepinize kolay gelsin
hayek bey, gene gözden kaçýrdýðýnýz bir nokta var.
ciðerci kendisinde hisse senedi varmýþ gibi davranmýþtý ve yazýlarýna devam etmiþti ben ise baþtan ben de tekbir lot hisse yok diyerek beyan ederek forum sohbetlerine arada bir iþtirak ederek yazý yazmaya devam etmiþtim.gözden kaçýrdýðýnýz bu hususu dikkatlerinize önemle arz ederim
ayrýca ciðerciyi kullanarak þahsýmý rendici edici niyetlerinizi red eder ve sizi bundan men ederim.
kaldý ki ciðerci þu ana dek gördüðüm kadar forumdaki baþarýlý kararlar vererek karlý alým satým yapmýþ birisi olarak deðerlendirilebilir tabiiki kendi beyanlarýndan yola çýkarak bunu söylüyorum ve bu vesileyde kendisini tekrar tebrik ediyorum.
Yer Ýmleri