Tkuruyu 18 den alip 22 den sattim..tekrar gördüðümde 50 tl civarindaydi..80 li rakamlardan alabildim..küçük yatýrýmcý olarak çok üzgünüm ama neyse..bedellinin ne zaman gerçekleþeceðini merak ediyorum..bilgi verirseniz sevinirim..teþekkürler.
Tkuruyu 18 den alip 22 den sattim..tekrar gördüðümde 50 tl civarindaydi..80 li rakamlardan alabildim..küçük yatýrýmcý olarak çok üzgünüm ama neyse..bedellinin ne zaman gerçekleþeceðini merak ediyorum..bilgi verirseniz sevinirim..teþekkürler.
Az kaldý. ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Hocam merhaba.
Borsa Ýstanbul, bu hisse ile ilgili, 26 Aðustos ta kýsýtlama kararý almýþ. Ve bu durum burada hiç konuþulmamýþ. Ýlginç deðil mi ?
Siz ne düþünüyorsunuz? Neden kýsýtlama yapýldý?
Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamýnda piyasasýnda gerçekleþen iþlemler nedeniyle Taze Kuru Gýda Sanayi ve Ticaret A.Þ. (TKURU) payýnda 27/08/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Brüt Takas", "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir giriþinin kýsýtlanmasý" ve "Emir Toplama Aþamalarýnda Denge Bilgisi Yayýnýnýn Kýsýtlanmasý" þeklindeki önleyici tedbirler uygulanacaktýr (Tedbir kapsamýnda ilgili sýralarda açýlýþ, kapanýþ ve tüm diðer tek fiyat bölümlerinde emir toplama süresi boyunca denge seviyesine iliþkin fiyat, miktar ve kalan miktar deðerleri yayýmlanmayacaktýr. Ýlgili sýralarda geçerli olacak seans akýþý ve seans durumlarýna iliþkin bilgi 09/08/2019 tarih ve 2019/55 sayýlý Borsamýz duyurusunda yer almaktadýr).
Tedbirlerin uygulanacaðý son tarih 26/11/2020'dir.
Ýnanýn kýsýtlayýcý önlemler bile hep tahtaya hakim olan speðe yarýyor. Þu anda fiyatýn nerede duracaðýný spek belirler. Yoksa fabrkanýn ve þirketin reel olarak deðeri 10 milyon civarýbda. Ama kent gýda da koç holdingin 3,5 katýna çýktý. Kapýdýn yüzde 99,99 u speðin elindedir. Yoksa buralara gitmezdi.
Elinde tkuru olan br ky varsa bu rakamlar milli piyango rakamýdýr. Aslýnda oiyango çýkmýþ olarak kabul edip satar ve karý cebine koyar.
Ben baþka birþey söyleyemem. Ayrýc bu kaðýt da yorum yapýlacak mantýk sýnýrlarýnýn çok dýþýna çýktý.
Not: alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senelik ky muhabbetidir.
Hissenin ne zaman bölüneceðinin tarihi belli mi arkadaslar..hic bir yerden bilgiye ulaþamýyorum...
Yer Ýmleri