Tabii ki inþallah. Orasý öyle. Yanan her zaman ki gibi ky oluyor HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabii ki inþallah. Orasý öyle. Yanan her zaman ki gibi ky oluyor HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devletin resmi kurumu spk bülten yayýnlamýþ ve ilkokul seviyesinde algilama yeteneði olan birinin anlayabilecegi bir þekilde þirketin bedelli sermeye artýrýmýný reddetmiþ.
Yok baþlýk baþkaymýþ yok öteki sirketinki farklýymýþ. Daha nasýl haber olacak anlamadim.
Ama þu son dönemde borsada17 yýldýr gormedigim öyle saçmalýklar oluyor ki þaþýrmýyorum artik.
SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
https://polseko.com/aziz-nesinin-du-...olecak-oykusu/
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Ben spk bültenini görmemiþtim, genelde perþembe günleri yayýnlanýrdý, zaten bugün yayýnlanmýþ, ben kapa bakýyordum, tamamen iþ bitmiþtir. SPK onay vermemiþ, yok baþlýk þöyle yok böyle olaylarýna kimse itibar etmesin herkese geçmiþ olsun
ky lerin elinde çok fazla taze kuru var mýdýr acaba? tahminimce zaten hergün tavan tavan gittiði için fazla alabilen olmamýþtýr diye düþünüyorum. belki de vardýr tabi bilemem![]()
Böyle olduðu iyi oldu, bedelli baþvurusu nedeniyle salak saçma sapan fiyat hareketleri oluyordu, hele rüçhan pazarýnda ne soygunlar dönüyordu, bazýlarýnýn akýllarý baþýna gelir, sabaha ne kadar bedelli baþvurusu yapan hisse varsa hepsinde büyük bir dalgalanma olur, bu hisse ise kaç taban görür Allah bilir, cümleten hayýrlý geceler
Yer Ýmleri