Birleri bu tahtada hýc kimse kalmasýn istýyor..!!
Ancak ky olmazsa sen býr hiçsin unutma..!!
Ky býr kaybederse sen 10 kaybedeceksin bastýkça tahtaya..,!!
1000 tl ye bu tahtayý ben taþýmadým...!!
Bende de fazla mal yok sadece giderse gýttý dememek için var az biraz..!!!
Tahta kapansada umrumda olmaz yaný..murdar ettin tahtayý.. Üç ay tek fiyatata bekleyip te tek fýyat bitince gýdecek diyenleri bitirmeden gitmeyecek gibi..!!!
Takaslarda kendin alýp kendin satýyorsun arada ky dökülürse onuda alýyorsun.. Ama senýn için hýsse fýyatý deðil hýsse adedý önemli sanirim..!!!
Al sat tut tavsiyesi deðildir ben gözden çýkarabileceðim meblaðý tutuyorum..!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Benden pas.. Para kazanamadým senden bundan böyle 2000 tl de olsan dönüp bakmam.. Kendý çöplüðünde yaþa..!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Çok deðiþik bir hisse. Fiyatýyla fksýyla pd/dd siyle ilgili yorum yapmak anlamlý deðil bunu herkes biliyor olsa gerek.
Yine de bilançosuna bir bakmak istedim. Þirketin satýþlarýnýn maliyeti hasýlatýndan yüksek:d bunu becerebilmekniçin ciddi emek sarfedilmiþ(!) olsa gerek.
firma ortaðýnýn koyduðu 4 milyon tl sermaye avansýna raðmen özkaynaklarý negatif:d insan neden böyle bir firmaya ilave 4.000.000 koyar o da muammaçok deðiþik vesselam. Örnek olay olarak incelenmeli... Bu hissede iþlem yapmak bitcoin almaktan 10 kat daha riskli benim gözümde...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu hissenin fiyatý nasýl olurda buralarda kalabilir aklým almýyor,tüm mal daðýtýldý hareketin baþladýðý yere 10 tl lere kadar bir çekilme lazýmken buralarda tutunuyor :D yatýrýmcýsý kim acaba ýsrarla buralarda tutuyor anlayamadým.Spk yakýn zaman sonra brmende verdiði gibi bunlara da yakýn izleme pazarýna atacaðýný düþünüyorum ytd.
Þelale durumlarý mevcut.. Tahtacýnýn elýnde kaldý .. Yukarý yapsa hangi beklentý ile satacak oda yedire yedire çok düþtü diyip geleceklere cömertçe daðýtýyor.. Böyle tahtalarda stop can kurtarýr yoksa girdap sený de yutar..
Yer Ýmleri