17452 bekleyen
17452 bekleyen
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Patron zaten yýldýz holding genel müdürü
Özsermaye güçleniyor bir üst pazar kriterleri karþýlanýr mý
Yüksek bedelsiz peþinden gelir mi
Muhtemel iþ kolu da deðiþecektir
ben bilmiyordum.... bilgi icin tesekkurler....
HÜSEYÝN AVNÝ METÝNKALE
Yönetim Kurulu Üyesi
Hüseyin Avni Metinkale üniversite eðitimini Ýstanbul Teknik Üniversitesi Ýþletme Mühendisliði Bölümü’nde tamamladý.
Çalýþma hayatýna 1985 yýlýnda Albaraka Türk Katýlým Bankasý’nda Proje Yöneticisi olarak baþladý, ardýndan Yönetici Ortak olarak Pripack Ambalaj A.Þ.’de görev aldý.
2001 yýlýndan itibaren Yýldýz Holding bünyesinde Komite Baþkanlýðý, Ýcra Kurulu Üyeliði ve Ambalaj Grubu Baþkanlýðý gibi görevlerde bulunan Metinkale, 2008- 2020 yýllarý arasýnda Yýldýz Holding Genel Müdürü, 2010 – 2020 yýllarý arasýnda ise Holding Yönetim Kurullarý Genel Sekreteri olarak çalýþtý.
2020 yýlýnda Kökler Yatýrým Holding A.Þ. CEO’su olarak atanan Metinkale, 2016’dan bu yana Yýldýz Holding Yönetim Kurulu Üyeliði görevini sürdürüyor.
yýldýz holding böyle fantazileri seviyor.. anadolu gýda vardý sanýrým halka açýk onu aldýlar zamanýnda sonra ülker adýný koydular halka açýlmýþ oldular.. sonra kerevitaþ vardý onu satýn aldýlar sonrasý malum.. belki bunda da böyle fantazileri vardýr, yada en azýndan bir sey deneyecekleri kesin
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Yönetim kurulu üyeliðini biliyordum genel müdürlük belli zamanlarda yapmýþ dikkat etmemiþim çok hýzlý bakmýþtým
Kökler yatýrým holding yönetim kurulu baþkaný Murat Ülker dir
Tazekurunun küçük ambalajlarda kurutulmuþ meyvelerini görüyordum A101 lerde þirket faaliyet deðiþtirmeli ardýnda saðlam bir bilanço peþinden yüksek bedelsiz kendi düþüncem hayýrlýsý herkes için
12350 bekleyen ,,,,
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri