buradaki trol vatandaslara tesekkur ederim ayrica twitterdaki iki trol hesaba daha. sizler olmasaydiniz uyanip gayet iyi katla satmaz ve beklemeye devam ederim. sagolun varolun boyle devam edin
buradaki trol vatandaslara tesekkur ederim ayrica twitterdaki iki trol hesaba daha. sizler olmasaydiniz uyanip gayet iyi katla satmaz ve beklemeye devam ederim. sagolun varolun boyle devam edin
Yarýn tavan olsun sýraya gýrersýn .
Aslýnda zirveden yüzde 15 aþaðýda þuan ,aþaðý yukarý buda normal býr düzeltme sayýlýr .
Tabý ýký gün boyunca daha fazla bozmazsa tahtayý .
Ben perþembe ve cuma ptesý yý az da olsa satýn alacaðýný düþünüyorum.
Olurmu býlýnmez tabý .
Ama ptesý ýle beraber artýk anapazarda buda yýllardýr bekledýklerý fýrsat umarým olumlu yansýr ve yený zýrveler gelir.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
kacirmisim tavani artik kismet. zirve 1050'ydi diye hatirliyorum gecen seneden yani %65 asagida...
tetmt sýnyalý çaktý dýkkatlý olun dýyor..!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
yaw sormayin yine kacirdim tavani, alamadim. cok sanssizim ya, artik 1 gece onceden tavan emir gireyim![]()
sen ne tatlý þeysýn öyle býcýrýk .gýt kumda oyna .hadý bakým....
burada abýlerýn var.
hay arkadas yine yakalayamadim tavandan ya, tabii pazari yukselince. neyse belki yarin
ust uste 5.tavan, bu nedir arkadas, bi soluklan ya!) enayi bulamadilar demek
Yer Ýmleri