Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Þirketteký deðiþim ve dönüþüm devam ediyor !!! Hayýrlý olsun ,mýlpaya ve buls griþime devredýlmýþ alýnan paylar ,çokta uzak olmayan bir gelecekte sermaye artýþýnýda göreceðiz gýbý !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Vay be taze kuruya bak sen neler yapmis yine![]()
## Orjinal Link:
[https://www.kap.org.tr/Bildirim/1245...dirim/1245202)
## Dosyalar:
[](#)
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2024-01-31
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Yönetim Kurulumuz 31.01.2024 tarihinde,
Þirketimiz Yönetim Kurulu Baþkaný olarak hareket eden Caner Bingöl'ün ve Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Mehmet Ali Ergin'in istifa ettikleri görülerek yapýlacak ilk genel kurul toplantýsýna kadar görev yapmak üzere, Enver Çevik'in Yönetim Kurulu Baþkaný, Kemal Akkaya'nýn Yönetim Kurulu Baþkan Vekili, olarak atanmalarýna ve ilgili atamalarýn Ýstanbul Ticaret Sicilinde tescil için iþlemlerin baþlanmasýna karar vermiþtir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Hayýrlý olsun milpa 2561 tl den hisselerinizi bize devredin dýyor !! Artýk dip 2561 tl![]()
Yer Ýmleri