A.s.dostum , sen yaþýyormuydun, çok oldu karþýlaþmayalý, iyiyiz biz Sený sormalý ýyýsýndýr umarým ,,doðrusu marshall falan bilmem ama burada çok büyük býr hýkaye doðuyor!!!
Sýfýr malýyetli senetlerle devam edýyorum !!! Pýyasa halen daha Enver aðamýn burada ne yapmak istedýðýný çözmüþ deðil ,Tetmt nýn buraya spekülatif geldýðýný düþünüyorlar ve geldýði gýbý çakýlmasýný beklýyorlar!!!Hisseye atlayýpta dökülen çok oldu senýn gýbý ama mesele hýkayeyý görebýlmekte trendi takýp etmekte bitiyor !!
Hikaye çok büyük benim gördüðüm ,tabi bugüne kadar oyuna dahil olunmaydýysa bundan sonra rýsk büyük !! Yeni Malýyet yapmak zor bu fýyatlardan !!!
Beným tahmýným þirket önce çok güzel karlar açýklayacak karlý bir yapýya dönüþecek belkýde bu sürede ismi deðiþecek ve sermaye artýþý ile altýn vuruþ !!! Tabý içi dolu býr þirket olacak elýmýzde,, hayýrlýsý diyelim ben uzun bir süre daha buradayým kýsmetse !!
Al sat tut tavsýyesý içermez sadece duygu ve düþüncelerimizi ifade ettik edýyoruz ,, herkese bol kazançlar !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ben seni deðil senin hayalýný sevdým Tetmt,diyorumký olurya Enver aðamýn dediði gýbý operasyonlarýnda önemli bir yer tutarsa bu Tetmt ve zamanla 150/200 mýlyon kar açýklayan bir þirket haline dönüþürse o zaman ne olur bu fýlmýn sonu,,!!!!
Hasbelkader oldu diyelým 150 mýlyon karda býzým hýsse baþý karýmýz 150 tl olu,, kaba hesapla hýsse fýyatýda 15 bin olsun ,,,15000/150: Fk :100 yapar Fk 1000 olmasý için hisse fýyatýnýn 150000 olmasý lazým. !!![]()
Ocaðýna düþtüm Enver aða ya dayak yemedým ya da hesap yapmayý býlmýyorum
Enver aðada derseký hayalle yaþay*****nda yaþamayanýnda ,,,,,, ne yapcaz bakalým
Bu fýyatlardan mal almak çok büyük risk içerir ,al sat tut tavsýyesý içermez amanýn !!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1250632
Vay vay vay![]()
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1250629
Gýdadan enerjýye dönüyoruz , hayýrlý uðurlu olsun !!!artýk Allah ne verdiyse![]()
3290 tl den malý bize verýn deyorlar verýmýsýz![]()
https://x.com/big_baskan/status/1759...oltov8Knh4V5Ag
Bulls yatýrým holding !!!
Yer Ýmleri