Vertu Aneltin 8,26 sýna mý yoksa 4,99 na mý sahip?
Vertu Aneltin 8,26 sýna mý yoksa 4,99 na mý sahip?
Sýkýþmada sona geldi ya kalkacak ya da yatacak
Twitter: mustii_33
Güzel. Ortalama yükseliyor. Teknik olgunlaþýyor.
Spekülasyon!!! BIKTIK ARTIK!!!
tabiki spekulasyon. hepimiz spekulasyon için borsadayýz zaten. manipulasyon olursa farklý.
bu kagýt olacak olacak da calkalamayý seviyor. ben bakmýyorum hiç az birþey aldým zaten. alýrým temettumu bakarým onume.
4 5 liradan alanlar için de soros un guzel bir lafý vardýr. "yatýrým sonu kotu giden spekulasyondur" bol kazançlar herkese
Teoride haklýsýnýz spekülasyon Suç deðil olsaydý hepimiz suçlu olurduk.Çokta haklýsýnýz bu hissede yapýlanlar tam da spekülasyon tanýmýnýn ders olarak okutulacak örnekliðinde.Bana göre,iþte bu duruma düþmüþ olmak þirket patronlarýnýn,(iþine gelir veya gelmez ) düþünmesi gereken önemli bir kaygýsý olacaktýr.Yalnýz þirket patronlarýnýn deðil temettümü alýrým önüme bakarým diyen siz ve ben gibi yatýrýmcýlarýnda.Kaygý duymak bir duygu durum bozukluðu olarak tarif olunur o Zaman ortaklarýmýzla paylaþtýðýmýz içten ifadeler bu ve benzeri platformlarda yatýrým tavsiyesi al veya sat olarak anlamlandýrýlmamasý tarafýmdan rica olunur.Herkese sevgiler.
hocam kusura bakmayýn ama bu dolandýrýcýlarýn hýssesýnden kýmse para kazanmýyo beným elýmde var ve mecbur beklýyorum bunuda elýnde olmayanlara soylyorum sakýn ama sakýn bu lanete bulaþmayýn kagýdý 5,60 çýkarýp 2,50 surduler 5,50 dede garýbanýn elýne verdýler borsa olmuþ 90 býn bu lanet hala 3,20 lerdedýger kagýtlr rekor ustune rekor kýrarken býz ýzlemekden bask býsý yapmýyoruz ha kýmseyede al sat demm ama sahýbý dolandýrýcý ký oyle olmasa bu kagýt burda olmazdýo yuzden benc kým yatrým yapýyolasa ederý olan hýsselere yapýn bu kagýdn tuvalet kagýdýndan hýc bý farký yok
Yer Ýmleri