Mayýs ayýnda temettü haberi gelebilir bu kadar kâra, Ytd.
SM-G800HQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mayýs ayýnda temettü haberi gelebilir bu kadar kâra, Ytd.
SM-G800HQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yýldan fazla bize kan kusturdun seninle iþ yapacaklarýn yerinde olsam bize sorardým ben ortaðýn olarak senden memnun deðilim güvenimi yitirdin zarara uðradým 6 ila 8 kuruþluk marjlarla spekülatör becerisini!!görüyoruz hiçbir gerçekleþen haberin yok bilançonu düzelttin halka arzlarýn soru iþareti ofis açýcakmýþ geçen senede ayný lafýn vardý gördün kimsenin umru deðil býktým senden sabrým çok zamaný gelince adýný anmayacaðým
2.5 altýna sarkarsa bu malýn sahiplerine Dünyanýn En süzme patronu ödülü benden! Terbiyemden ve ahlakýmdan dolayý bu ödülü, böyle ifade ettiðimi de bilsinler...
YTD
158 Nci dip!!!Zekiler!!!
Spek bu mudur!!bir yýldan fazladýr bir tavanýn yok yýlsonu kar yazmýþ þirket speklik bumudur hepmi ezmek sana kim emir verir bumudur spek olmak terbiyem bu ifadeleri sýnýrlandýrýyor sosyal medyada yanýcýlarýnla baþardýðýn bu MAHVETTÝN!!!Patron,yönetici huzurlu geceler!!!
Burnu uzun arkadaþ nerelerdesin nereye kayboldun yav![]()
Yahu gel biraz bize moral ver![]()
Vertu kuþunun kanatlarý kýrýldý![]()
Yahu bu paçavranýn uçacaðýný kaçacaðýni beklemek Öküzden buzaðý beklemek gibi birsey
Gerçi ben öküzün buzaðý doguracagýna inanýrýmda bu vertunun uçacaðýna kaçacagina inanmam![]()
Allah topunuzun belasýný versin aþaðýlýk yaratýklar. Spekmiþ, bilmem neymiþ, patron bozuntusuymuþ hikaye. Hepsi þeytan olmuþ. Bize tam 1 yýldýr çektirdiðin çile burnunuzdan fitil fitil gelsin, çoluðundan çocuðundan sülalesinden çýksýn. Bu ********ilkte kimin payý varsa, bu dünyada da belasýný bulsun. Bittim ben. yarýn ne var ne yok çýkýyorum, ben çýktýðým anda da yükselteceklerse onlara kefen parasý olsun. Baþka da biþey yazmýyorum artýk... Ýyi niyetli yatýrýmcý kardeþlerimin affýna sýðýnarak... Hakkýnýzý helal edin.
YTD
Yer Ýmleri