Insallah, ama sen karistirdin bence ben kimseyle kizdiracak bisey yazismadim bence bidaha oku gecmisi..yani ben o degilim=) neyse iyi aksamlar
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah, ama sen karistirdin bence ben kimseyle kizdiracak bisey yazismadim bence bidaha oku gecmisi..yani ben o degilim=) neyse iyi aksamlar
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gemi su aliyor ve hep beraber batiyoruz.Gemiden atlayanlar bir onceki gune gore kurtulduklari goruluyor.2.80 alti kapanislar cok tehlikeli.Hissede faaliyet raporlari,oldukca dusen kar oranlari, surekli hakim ortagin kagit basmasi,a dan z ye herseylerini halka arz etme cabalari maalesef hisseye guveni cok zayiflatiyor.acikcasi. ben bir tepki yukselisi harici olumlu bir sey beklemiyorum.sapkadan tavsan cikarmi .fakirin ekmegi umut.ben buradan zararsiz cikarsam,isterse yuzyilin petrolunu bulsalar uzak dururum.yatirim tavsiyesi degildir...
çakardana çak çak þarkýsýný armagan ediyorum sepeðe nasýl bir tutum anlamadým
Hiçbir armaðaným olamaz yatýrýmcýsýna bunu yapmýþ olmasý hatýrlanmasý gereken bir gerçek Rabbým ömür verdikçe VERTU nun bu genç borsa ömründe yaþattýklarý hatýrlanacak bana göre güven kaybetmek herþeyin önündedir.Bazý cahiller iki tavanda unutulur dese de VERTU Patronlarýnýn haber arkasý mal çakmalarý onlarýn güven meþalesini söndürmüþtür ki GENÇ VERTU NUN PRESTÝJÝNÝ SIFIRIN ALTINA ÇEKMÝÞTÝR ARTIK HER HABER ÞÜPHE ÝLE KARÞILANIP KÜÇÜK YATIRIMCIYA NEGATÝF DÖNEBÝLME ÖRNEÐÝNÝ̇ TAÞIYACAKTIR.BENÝM GÝBÝ ZARARDA OLAN TÜM ORTAKLARA SABIR DÝLÝYORUM.
Sehmuz Kardeþ üyeliðim uzn zamandýr var. Üyeliði yenileyince tarih deðiþmiþ. Bak yeni grafik atýyorum hala düþüþ bandýný kýramadý. Bir daha düþünün derim. Yatýrým tavsiyesi deðildir.Wertu.jpg
serefsýzlerýn ýmaný dýný para olmuþ prestýj marka degerý bunlar için hiç biþi ifade etmýyor vars yoksa para rabbýmin bunlarýn býze yaþatýklarýnýn fazlasýný onlara yaþatmasý için hergun dua edýyorum bu hissenýn buraya gelmesýne hiç bir anlam yukleyemýyorum yalan haberler mal çakmalar nereye kadar surecek býlmýyorum yanlýz bý gercek var vertu verus acsel bole tuvalet kagýtlarýna hiçbir zaman yatýrým yapýlmamalý bunu býze çok iyi ögretti
Yer Ýmleri