Cuf cuf sezonu baþlasýn Ýnþallah
Cuf cuf sezonu baþlasýn Ýnþallah
yav he he ,bu kar sanki rampayý çýkan kamyondan düþmüþ ,kar etmiþmi ben ona bakarým,üstelik bilançoyuda gecenin gecesinde göndermiþler bu da neyin nesi neyi nereye kadar saklayacaksýnýz ,hani mýzrak çuvala sýðmaz derlerya öyle kar var ortada,bu kaðýt iki ay önce 37,5 gördü o zaman bilançomu vardý ,bence þimdi yeni yolculuða çýkacak ,herkese hayýrlý olsun
Bu kar nasýl olmuþ diye araþtýrdým olay þöyle geliþmiþmiþ,Ýsatanbuldan Ankaraya merkez bankasýna para götüren bir týr Bolu daðý yokuþunda arka kapýsý mandalý kopmuþ tabi týrdaki paralar dampeli kamyondan kum dökülmesi misali dökülmeye baþlamýþ ,þansa bakarmýsýnýz tam o sýrada VERTU þirketinin servis otobüsüde oradan geçiyormuþ ,eeeee boþ durularmý dökülen paralarý bi güzel toplamýþlar otobüse yýðýp doðru þirketin kasasýna yatýrmýþlar ,masal bu ya bu duruma yatýrýmcýlarý ne yorum yapacaðýný þaþýrmýþþþþþþþ derken ortalarda kamera falan da olmadýðýndan kimsede durumu anlayamamýþ ,þirket yetkilileri Bolu daðý yokuþu baþlangýcýna ek sefer koymuþ 6 aylýk bilançoya kadar bekleyeceklerini trafik þubesine bildirmiþler ,bakalým sonuç ne olacak
ne olursa olsun her þeyden önce saðlýk olsun
gökten üç elma düþtü biri yazana biri okuyana üçüncüsüde daðýn dibinde bekleyen servis arabasýndakilereeeee .![]()
Bizim millet gerçekten çok enteresan .. Yaw Gözde yi burada örnek vermenin anlamý nedir ?? Fk sý 1.50 miþ , pddd si 0.80 miþ ama çýkmýyormuþ . 385 milyon sermayeye 203 milyon zarar yazmýþ nasýl çýksýn ??? Býrakýn allah aþkýna bu iþleri , abuk sabuk þeyler yazacaðýnýza doðru ve faydalý bilgiler yazýn da (eðer biliyorsanýz) biz de öðrenmiþ olalým !
Yok efendim þirketlerinin deðerlemesi artmýþ , ondan kar açýklanmýþ mýþ ... Giriþim sermayesi yatýrým ortaklýðý þirketi neye göre kar-zarar açýklayacak ? Yazsanýz mesela , kýsa vadeli borçlarýný kapatmýþlar ama uzun vadeli borçlarý katlanmýþ , kasadaki nakit miktarý düþmüþ vs . gibi þeyler , diyeceðiz ki saolun dikkatimizi doðru hususlara yönlendirici bildirimler yapmýþlar , ama nerde . Haa bu tipleri susturacak bilanço modelini de inþallah 2.çeyrek bilançoda gözlemleyeceðiz halka arzlarýn etkisiyle. Bunun içindir ki zaten ýsrarla uzun süredir halka arzlar 2. çeyreðe yetiþmeli diye yazýp duruyorum,anlayan anlýyor !
Ayrýca , karý begenmeyen ya da karý adam yerine koymayan da satsýn gitsin ! Alakasýz þirketleri örnek göstererek burada bilgi kirliliði de yaratýlmasýn . Varsa bilginiz ve buna baðlý öngörüleriniz paylaþýn öðrenelim.Biz, ilk çeyrek neticeleriyle fazlasýyle umutlandýk ve sabýrla yýl sonu hedefimizi bekliyoruz.
Tavandan yüzde 6 düþmüþPatron hisselerinin ben..dx
Malesef güzel bilançolar iç ediliyor,fordoto,ttrak vs güzel bilanço açýklamalarýna raðmen iyi tepki veremediler,bugün çok umutlu deðildim açýkçasý,beklediðim gibi de oldu,ona raðmen ilave yaptým,piyasa isteksiz,iþtahsýz,birçok hissede hacim yerlerde,ama öyle ama böyle bisttin en çok kar açýklayan þirketlerinden birindeyiz,bir güzel kâr açýklayan ardyz var,bakalým yarýn nasýl kapatacak,ondan da tavan beklemiyorum bekleyip görcez,bi süre baskýlayýp mal toplamaya çalýþacaklardýr,hayýrlýsý hakkýmýzda...
YTD...
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verusa Holdingin yaklaþýk % 11 lik pay satýþýna onay gelmiþ. Tavandan satýþ yemesinin bir sebebi de bu mudur acaba?
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Fýrsat olarak deðerlendiriyorlar bu kesin.. Yükseliþ için mal lazým nasýl toplayacaksýn malý ? Daha sýrada patron satýþý da var ! Dolayýsýyle , panik yapýlacak bþi yok . Ver tu bu , her an ne yapacaðý belli olmaz .. Ben þahsen bugün (devre kesmiþken bile) artý kapatmasýný bekliyorum. Çünkü bu hacimleortada sýçan oynuyolar hepsi bu kadar..Panik yok !
Yer Ýmleri