Vertu ve inveo ikinizide unutacaðým. Sene sonu bakarým artýk düþtükçe de alýma devamke...
Vertu ve inveo ikinizide unutacaðým. Sene sonu bakarým artýk düþtükçe de alýma devamke...
Yazýyý benmi yazdým diye düþündüm isme baktým ben deðilmiþim🤔zira bende de vertu ve inveo var ikisindede zarardayým. Sene sonuna kadar beklerim diye düþünüyorum bu arada bu yazýnýzý görünce acaba benmi yazdým diye düþündüm. Ýkisininde þirket olarakta bilanço olarakta çok iyi olduðunu düþünerek bayaðý yukarýlardan almýþtým, hele vertu yu ikinci bir ÝNVEO olur gözüyle bakýyordum. Ama her þey bilanço ve kalite deðilmiþ demekki. Ýkisindende ZEDE yim kardeþim. Ýnþallah ilerleyen zamanlarda mahçup etmezler bizi.
Yatýrým tavsiyesi kesinlikle deðildir.
Ýki ay önce 10 lira olan vertu 3 e katlamýþ sanki hiç gitmemiþ gibi davranýlýyor. Daha ne gitsin. Þimdi salmasý normal
þirketin satýþlarý olmasaydý kaðýt þimdi 50 üzeriydi belki,beraberinde vertu yuda 80 / 90 lara çekmiþ olacaktý,þirket neden satýþ yaptý anlamak mümkün deðil hemde böyle bir kaðýdý , belki kendisi aþaðýdan toplarým düþüncesiyle bastý ama ,kaðýt aslan olunca sokulmak istediði kafesi parçaladý ,özgürce yoluna devam eder düþüncesindeyim
1.400 bin lot satýþla açýk gözdaðý þimdi de yükselmesini önlemek için de bariyer kuruyor patron
Yer Ýmleri