kapanýþ 28 tl üzeri olursa alýþlar hýzlanýr...bol þans
kapanýþ 28 tl üzeri olursa alýþlar hýzlanýr...bol þans
Hevesli ama hala 30 üstüne pek hazýr görünmüyor buralarda biraz olgunlasabilirse bakalým hangi baharaolacak sizin bu deli yükseliþler
Bu kaðýt pandemiden önce 37,41 görmüþ oradan 19 liralara kadar gerilemiþ aradan geçen sürede hemen hemen tüm kaðýtlar eski haline göre yüzde yüze yakýn prim yapmasýna raðmen bu kaðýt halen eski haline bile gelememiþ,soru þu neden bir yýl önce 37,41 çýktý bu haklý bir çýkýþmýydý yoksa spekülasyonmuydu bu kaðýdýn gerçek ederi ne ,bunu bilip anlamak ve ona göre pozisyon almak en doðrusu
benim kiþisel görüþüm olup etkileme amacý ve al yada sat tavsiyesi olmamak kaydýyla þu, 37,41 lira verip alanlarýn biri iþi bilememiþ olabilir,hapsimi iþi bilmiyordu ,demekki beklentileri vardý hemde büyük ,bende büyük beklentisi olanlardaným o yüzden beklentilerim gerçekleþinceye kadar yerimde duracaðým
Þirketin rasyolarý ile ilgi bir sýkýntý olduðunu sanmýyorum. En azýndan benim kestiremediðim baþka durumlar var gibi. Ama çok yordu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
bir yýl vadeli %300 prim beklentim var bu hissede.y.t.d
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bu yýl için 4 iþtirak þirketi halka arz yolunda...
Minimum 1 Milyar 60 milyon TL sene sonu kar beklentim var....
Böylece F/K ve PD/DD oranlarý 1 'in altýna düþecek...
hissenin en ölü olmasý gereken fiyat 36 tl civarý..bol þans
Yer Ýmleri