Þirketin rasyolarý ile ilgi bir sýkýntý olduðunu sanmýyorum. En azýndan benim kestiremediðim baþka durumlar var gibi. Ama çok yordu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Þirketin rasyolarý ile ilgi bir sýkýntý olduðunu sanmýyorum. En azýndan benim kestiremediðim baþka durumlar var gibi. Ama çok yordu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
bir yýl vadeli %300 prim beklentim var bu hissede.y.t.d
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bu yýl için 4 iþtirak þirketi halka arz yolunda...
Minimum 1 Milyar 60 milyon TL sene sonu kar beklentim var....
Böylece F/K ve PD/DD oranlarý 1 'in altýna düþecek...
hissenin en ölü olmasý gereken fiyat 36 tl civarý..bol þans
Buralarda sýkýþtýrdýlar iyice son yarým saatte gevþettiler geri teknik olarak 28 üstünde 3 yada dört gün tutunsa 30 üstü zaten doðal hedef olacak ama býktýrma operasyonuna devam etmeyi tercih ediyorlar. hayýrlýsý pamel de 100 tl ye yaklaþmýþdaha ne kadar þiþirecekler bakalým
para kazanmak istemiyor spek yapacak birþey yok aða o..bizde sabýrla bekleriz...35 tl üstünü konuþuyor olmalýydýk bakalým ne zaman patlama gerçekleþir...
spek uyuma hisseye hareket ver nedir bu iþkence..
Bu KAR gerçekten iþtiraklerin faalitlerinden gelen kar mý yoksa Pamelin borsa deðerinin artmasýndan mý kaynaklý kar konusunda yatýrýmcýnýn kafasý karýþýk,net deðil gibi bu yüzden çoðu yatýrýmcý Vertu almýyo benim gördüðüm,yoksa þimdiye 50-100 arasý olurdu bu arada ben de uzun zamandýr bekliyorum Vertuda inþallah hakettiði yere gelir Ytd
Yer Ýmleri