Sn.Borsayatýrým mehaba.
Siz acaba kaç maliyet ile ve ne kadar zamandýr bu senet zýrvasýna yatýrým dikkat lütfen yatýrým yapmaktasýnýz???Senet ile ilgili tüm olumsuzluklarý yazmýþssýnýz,tekrar yazmama gerek yok zaten.Hele bir en kötü senaryo(anelt de batýrdýðý para dýþýnda)halka arzlarý yapýp nakit yaratamasýn deðmeyin aþaðý yönde keyfe!

Senet ile ilgili fikir beyan etmemiþssiniz evet en doðrusu aslýnda! Negatif enerji negatif enerjiyi çeker!Ancak,eðer sizde misal sn. emekli gibi 2 yýldýr senedi taþýyor iseniz ve ekside iseniz veryansýn etmeniz çok normaldir.Düþünün Bizim borsamýzda senetlere para baðlayan yerli yatýrýmcýlar 1 aydan çok para baðlayamazken 2 yýl yabancý yatýrýmcý edasý ile aslýnda dandik manüpülatif bir senede 2 yýl gibi uzun bir süre parasýný baðlayýp ve ve paranýn uyumadýðý sermaye piyasalarýnda ekside olacaksýnýz!Kendisine birazcýkda olsa hak veriniz lütfen!Daha önce bende paylaþmýþtým,iki yýldýr maliyet iyileþtirerek 2,20 maliyet ile bu saçma manüpülatör senedine para baðlamýþým.Ha ben domuzdan bir kýl koparmak iyidir düþüncesi ile perde arkasýndaki tanýdýðým patronuna raðmen para baðladým.Dikkat bu adamý tanýsanýz(belkide siz tanýyor olabilirsiniz bilemiyorum)1 kuruþunuzu bu herifin senetlerine asla baðlamaz,yatýrým yapmazsýnýz! Tuvalete dahi birlikte gitmek istemezsiniz o kadar güvenilir biridir anlayacaðýnýz!

Neyse uzun lafýn kýsasý bazý A grubu,B grubu,C grubu ve D grubu manüpülatif senetlere para baðlamak insanda karýn aðrýlarý yaratýp negatif enerji sahibi olmaya yetebiliyor.Sizden de negatif yorumlara anlayýþ lütfen!

Teknik olarak ise çok kýsa vadeli 2,54, 2,65, 2,82 asýl(orta vadeli direnç) ve 3,50 idi zaman içinde 3,27 oldu asýl dirençlerini geçemedikçe sat-allar denenebilir.(Özellikle 2,82 direnç seviyelerinden itibaren sat allar halen halka arzlar ile ilgili haberler düþmemiþsse eðer! )Bu senet uzun vade de 3,25-3,27 bandýný aþamadýkça asansör olmaya ve para baðlayanlarý kasa yapmaya devam eder! Senet için geriye kalan ve en kötü gerçekleþebilecek beklenti halka arzlarýna gerekli iznin spk dan çýkmamasý olabilir!Bekleyip göreceðiz!Umarým yapmayý planladýðý halka arzlar için gerekli izinleri alabilir ve maðdur yatýrýmcýlarýn yüzünü bir an önce güldürebilir.Merak edenler için (madem maliyetlerin iyi neden defolup senetten gitmiyorsun diye düþünülebilir) maliyetlerimi iyileþtirdikçe ben,taþýdýðým senet miktarýný azaltarak baþka senetlere kaydýrýp,bir miktar bekleme maliyet zararýmý kurtarmayý baþardým.
Tüm forumdaþlarýmýn Cumhuriyet Bayramýný kutluyor,Ulu Önderimiz Baþbuðumuz Atatürkümüzü de rahmetle anýyorum.
Saðlýcakla kalýnýz.
Ytd.Deðildir.
Yer Ýmleri