borsa oyunlarýyla senden benden alacaklarý parayla zaten ceplerini dolduruyorlar..
toplam personel sayýsý 6, ortak olduklarý giriþimde bulunduklarý yazýlým þirketinde 200 kiþi çalýþýyor ama orasý beni ilgilendirmiyor.
geçenlerde bir arkadaþta giriþim þirketinden ne bekliyosun 6 kiþi yeterli demiþti. fakat yaptýðý giriþimler yaptýðý zararlar ortada..
ANELT kapalý ellerindekilerin ne kadarýný sattýlar bilmiyom cunku satýþ haberi yok sitelerinde,
GEREL 2015 yýlýndan bu yana 2.64 almýþlar gerelin dunku kapanýsý 2.02 bununda satýþ haberini sitelerinde göremedim.
satýþ haberlerinin goremedigime göre halen ellerinde oldugunu dusundugumde senin benim paramla bu salak yatýrýmlarý yapmýþlar ve paralarý batýrmýþlar diye düþünüyorum.
herkes kendi kararýný verecek tabiki kimseyi etkileme peþinde niyetinde deðilim. ben kendi adýma kandýrýldým KAP'a gönderdikleri halka arz haberleriyle... ve Sazan gibi atladým. Kuyunun içine düþtüðümde iþ iþten geçti. takipteki hisselerimin en az %40 prim yapmasý nedeniyle ciddi olarak zarardayým. bu yuzdende sadece olanlarý yazmaaya calýsýyorum.
adamlar kendi sitelerinde yazmýþlar aldýk diye merak eden okusun.
http://www.verusaturk.com/haberler.aspx

Alýntý yaparak yanýtla
)

Yer Ýmleri