ilginç;endeks 70 binden 115 bine gidecek terse hareket edecen,þimdi en ufak çekilmede endeksi takip edecen.malýmý kaptýrmam yemezler.
ilginç;endeks 70 binden 115 bine gidecek terse hareket edecen,þimdi en ufak çekilmede endeksi takip edecen.malýmý kaptýrmam yemezler.
Þaþýrmýyorum.. þirket bilanço ortada.. halka arz yok..spek var mý?varsa da matematiði ortada..aðlayanlar arttý bu þirkete girilir lafý da var bayaðý ilginç..demiþtim demek istemiyorum..bakalým görelim..lütfen aklýnýzla yatýrým yapýn bu yorumlar yatýrým stratejinizi etkilemesin hele buraya çok çok dikkatle gelin..
istenen 2.39 altý kapanýþ yapmak ! teknik olarak bu özellikle yapýlmak isteniyor sanýrým ?
teknik açýdan kýsa vadeli düþünenleri üzmeye devam edecek görüntüsü var ! bu açýdan dikkat edilmeli
ben þahsým olarak orta vadeli bir plan yapýyorum ve halka arzin bir tanesinin en azindan 3-4 ay icinde bitecegini dusunuyorum. buna gore daha asagi gelirse biraz daha pozisyonumu artirir sonra da kapatirim ekrani.
ama orta vadeli planý olmayanlara guzel bir kurt kapaný !!!
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
Dün borsa 2.5 puan yükselirken yerinden kýpardamadýn bugünkü düþüþe eþlik ediyorsun, her gün ********liðini katlayarak gösteriyor.
Ýddia ediyorum halka arz sonuçlansýn gene bu kaðýt büyük yükselme yapmayacak.. YTD deðildir.
Þimdi VERTU fiyatý piyasa tarafýndan mý belirleniyor?Soru bu.Cevabýn bence bir önemi yok.Peki spekülatör varmý varsa para kazanýyor mu?kazanamadýysa ne zaman kazanýr?Trader lar stoploss ne çeþit bir sigortadýr?Peki bu hissede stop kime yarar?VERTU yöneticisi kim?Kariyeri nedir?Son olarak SPK ya yapýlan þikayet sonuçlarýndan bir cevap var mý?
çok haklýsýnýz
speküle kavramý ve manipüle kavramý karýstýrýlmamalý.
bi hissseye giren herkesin amacý düsükten alýp yukardan satarak kar etmektir. uzun vade temettü yatýrýmcýlrý haric
kýsa vadeli spekülasyonlarda islem yaparak para kazanmaya calýsanlara trader denir.
kötü niyetli iceriden bilgi yada yanýltýcý aldatýcý bi sekilde isleme piyasa kurallarýna aykýrý olarak tahtada hareketler yapýlmasý manipülasyona girer. yasalarýmýzda suctur ama daha ceza alan varmý bilmiyorum...
bu ülkede trnsk acun olayý var göstere göstere yapýlan ve pardon deyip bitirdiler olayý
Yer Ýmleri