Tesekkür ler
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tesekkür ler
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Vertu ederi; 1.96 ya kim indirdi ise onun planýnda,ümit etmek doðal, tabiki temel çok þey ifade eder, teknikte görünür kýlar fakat sac ayaðýnýn diðer bir bacaðý var kiii oda spekülasyon iþte bunun faktörü belli deðil.Dikkatli olmak lazým.🙂
sn. mobiussoros nerelerdesiniz ??
bir yorum alalim sizden , olmazmi ??
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
2,60- 3,26- sonrada 4,2 var tabiki bunlar teknik olarak belirlenen fiyatlardýr. Ne olacaðý bilinmez. Belki 1 TL olur belki 5 TL. Allah bilir.. Ytd.
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,50 ler güzel fiyatlar
bistte iþlem gören en yakýn yazýlým þirketi zaten 50 milyondan iþlem görüyor , hatta hasýlat olarak smartiksin 3 te 1 filan... halka arzdan sonra hasýlatý arttýrma hýzý böyle giderse daha iyi olur tabi ki ben þahsen bu þirketlerin satýlacaðý satýþ haberlerinin hep gündemde olacaðý düþüncesindeyim...
bunlar benim düþüncem
kesinlikle y.t.d
Merhaba sn. hayek vertuda temelden baþlamalýyým.2016 9 aylýk bilançoda 17.636.000TL kar var iken senet o bilanço karý ile 5 den 4,50 ye ve son 4,30 dan(darbede oldu fakat bu darbe sonrasý toparlamadan !!!)2,36 1 eylül 2016 A1 kapitalin tabana kadar mal vermesi ile taban oldu.Sonrasýnda ise 2016 12 aylýk 22.623.000TL kar açýklamýþ olmasýna raðmen 08.02.2017 tarihinde maksimum 3,38TL En yüksek gördü!!!Yani o kar rakamlarý ile daha yukarý çýkamadý çünkü(bence nedeni!!! ):5,50 aþaðý geliþte 500.000 lot mal piyasaya vermiþlerdi.Yerine koymadýlar.Hatta darbe günü olan cuma ya 4,50-4,30 fiyatlarýndan marbaþdan idi sanýrým 100000LOT mal vererek cuma(darbe gecesine girdiler)gününü kapadýlar.08.02,2017 3,38 gördükten sonra malumunuz dolaþýmdaki senetlerden yüklü satýþlarý gelmeye baþladý.(anelt de kaybettikleri paranýnda sýkýntýsý ile olsa gerek)Piyasaya son 2,68-2,50 gördüðü günkü satýþlarý dahil 1 500 000 Lot mal gitti!!! þÝMDÝ GELELÝM HALKA ARZIN NÝMETLERÝNE!!!Rakamlarýnýza göre herþey yolunda gittiði ve baþarýlý bir arz olduðu taktirde sanýrým 12000000TL ile 14000000TL gibi bir gelir oluþacak(sizin verdiðiniz rakamlara göre)fona para ayýrmadan bu rakamý 2018 de kar yazsýn diyelim hadi 20000000TL olsun karý!(Hadi 30000000TL olsun) 2016 sonu 22623000TL karý varken senedi 4,50 den aþaðý bastýlar.Teknik olarak iseeeee yukarýda belirttiðim piyasaya giden hadi en az 500 000LOT malý almadan 3 üstü ilk etapta zor derim ben!Ha satýþlar gelir bunlar malý sattýklarýnýn düþüðüne yerine koyarla inanýn bilanço zararda olsa bu tip senetleri uçururlar!!!Bugün hala ben en üstten pasiften satýþým gidip alt kademeyede ben verince 4 kademe alttan hala malýmý yerine koymaya izin veriyorsa tahta yapýcý dikkatttt!!!Hala aþaðý döktürmeye zorluyor demektir!Teknik olarak kýsa vade 60 dakikalýk da 2,20 üssel ortalama üzerine günlük olarak ise 21 günlük hareketli ortalama olan 2,30 ve üzeri kapanýþ ypabilmeliki kýsa vade yükseliþe baþladýk diyebilelim.Bakýnýz ama teknik olarak senedin 5,10 en ükseðinden aþaðý düþen trendini yukarý kýrabilmesi için son düþen trend DÝRENCÝ : 3,22 seviyesi üzerine atmalý.!!!O verdikleri mallarý bu seviye altýnda lamadýklarý sürece ben bu seviyenin kolay geçilebileceðini düþünmüyorum bu benim kanaatimdir.Yatýrým tavsiyesi falan deðildir.Saygýlar.
Ytd.Deðildir.
Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 23-11-2017 saat: 00:03.
tsk ederiz sn.mobiussoros cok guzel ve faydali oldu😊 elleriniz dert gormesin.
benim beklentim tamamen arz odakli..
smartiks asagi yukari belli burdan 20 milyon bir portfoy olusacak ve tahminim 6 milyonu nakit alacaklar. bu zaten sirkete verdikleri para 13-14 net artida olacaklar.
kafeinde ise bence 25 milyon portfoy yaratip 6-7 milyonu alip verdikerini yani 18-19 net artida olacaklar.
bence bu 2 sirket halka arz sonrasi ciddi prim potansiyeli tasiyor ordan da + biseyler olacaktir.
sirketin su anda 110 milyona islem gordugu dusunuldudunde bu 2 sirket zaten brut 45 oluyor. arz sonrasi prim olusursa bu haric.
ilginc bir donem olacak. ilk halka arz smartiks aralik icinde bitmesi hedeflendigine gore fiyatta 3.66 gibi duruyor. ben aralik ayinda hissede pozitif yonde hareket bekliyorum. zaten cok uzun surmez pesinden de kafein var.
bakalim gorelim
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
Yer Ýmleri