yavvv dolandýrýcýlara bak bi de saat 20.00 da KAP'a haber gonderiyorlar... neden gun icinde dusukten aldýklarý mallarý 10 kademe yukarýdan ertesi gun vermek için.
ALLAH aþkýna SPK bi sorun þirkete neden 20.00 da haber gonderiyorsunuz amacýnýz ne ?
neden kopyala yapýþtýr haberleri sadece þirket adý degistirerek gonderiyorsunuz..
þirket son anda aracý kurum degistirir falan bu yalan hikayesi sürer gider. þirket avcý kucuk yatýrýmcý av...
Sonuna kadar katýlýyorum sn hisse gerçekleri
17.11.2017 18:11:24 KAP HABERÝ ve Dünkü KAP haberi. birebir ayný daha oncesindede smartiks icin ayný birebir haber gonderdiler.
kopyala yapýþtýr...
üçkaðýtcý dolandýrý kücük yatýrýmcýnýn kanýný emenler elinizi çekin yakamýzdan.. oldu ya sen þirketini arz ettin anlaþacaðýn kiþi ile sadece hisse fiyatný yukarý çekebilirsin. senin gibi firmaya kim inanýr. yatýrýmcýnýza deðer veren cevap veren bir departmanýnýz bile yok... sýrf SPK istiyor diye yalandan bir yatýrýmcý iliþkileri telefonu yazmýþlar. sizi dinlemiyor bile görevi sadece susmak. mail ile sorunuzu iletin. elinizde vertu var mý bize ispatlayýn mail ile gonderin sorunuzu sonra sorarsnz diyen bir firma.... bunlarý BIST'den atacaksýn ne iþe yararsýnýz siz.
noldu dolandýrýcýlar mallarýnýzý yukarýdan veremediniz mi...
bu iþler kopyala yapýþtýr haberlerle olmaz... icraat yapýn
Yönetim ve Spek,tabiki biz,yatýrýmcý ile zýtlaþmanýn heriki tarafýn çýkarlarýna hizmet etmediðini görmeli ortada kangrenleþmek üzere olan bir problem var kimse birbiri olmadan sonuca ulaþamaz ilk iþaret olarak yönetim yatýrýmcý iliþkilerine bizle iletiþimi onarýp saðlýkla yürümesini saðlayacak bir profesyonel atamalý,ikinci olarak hisseye ve yönetime güven tesis edilmeli,üçüncü olarak spekülatör deðiþtirilmeli eline yüzüne bulaþtýrdý.Durum ciddi.Bir sözüm burayý okuyanlara sakýn ama sakýn inanýp mal almayýn araþtýrýn sorun karar verin bu karar sizin olsun.Ýyi akþamlar.
sadece sabýr gözde de böyleydi sonra gitti alýp beklemek belki 1 ay belki 3 ay
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Maliyet 4,5 TL ,iki sene oldu,daha ne kadar sabredilir bilemiyorum
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri