Geçen sefer müneccimler bilanço becerinizi!hþssetmiþlerdi çakmýþtýnýz þimdi müneccimler kýpýrdanmaya mý baþladý çaktýnýz teknik zekalar!!
Geçen sefer müneccimler bilanço becerinizi!hþssetmiþlerdi çakmýþtýnýz þimdi müneccimler kýpýrdanmaya mý baþladý çaktýnýz teknik zekalar!!
Þimdi kar 21.700.000 namý düþmüþ oldu.
Ayný fikirdeyim.Müneccimlerden belli olmuþtu.
Ýyi akþamlar Sayýn Uzunburun maalesef Bilgi zinciri baðlantý noktalarýnda biz yokuz kaðýtlarý karan oynuyor,gelenlerin psikolojilerini ölçebilecek parametrelere hakimler,çok pis benzettiler hareket tarzlarýný çözdüm ancak sat alcý deðilim o tarz kazanmayý istemem bu hissede geçen yýl gelen CEO bence bu amatörlere lider oldu bu yýl geçen yýlki beyin fazlalýðýný görmeyeceðiz!Ülkemizin güzel þirketleri ortak veya iþtiraki toplamýnda giriþim Þirketi iþini yapacak benim onlara Önerim geçen sayfalarda da yaptým yatýrýmcý iliþkilerine zýpkýn gibi,yabancý dile hakim dialoga müsait bir ekip kurmalýlar,bence sermaye artýrýmý yapmalýlar bedelsiz ve artýk klasik spekülasyonu geride býrakmalýlar çünkü cýlkýný çýkardýlar ve hatta mal kaptýrdýlar ortaklarýnýnda iþtiraklerininde haketmediði olumsuzluklar bu þekilde ortaya çýkýyor yabancýnýn buradaki temsilcileri bunlarý kaydediyor ülkemizin bu þirketleri masada Eli güçlü olsun Vertu yeni bir sayfa açsýn hemen pazartesiden itibaren.Yatýrým tavsiyesi algýlanmasýn danýþman fikri alýn buraya okuyanlara diyeceklerimdir.Ýyi hafta sonlarý.Saygýlar.
Ayný fikirdeyim.
Daha önce yazýlým þirketlerini halka arz edeceklerinde abartýlý fiyatlar verdiler.
SPK da bunlara dönüp tekrardan rapor hazýrlamalarýný istediler.
Bunlarda ayný raporda sadece tarih deðiþtirip geri gönderdiler.
Tabi SPK da gereðini yaptý ve red etti.
Þimdi ayný durumu bilanço da görmekteyiz.
Deðerleme raporlarýnda bazý soru iþaretleri vardý. Denetcide sýnýrlý þartlý olumlu görüþ bildirdi. Ve SPK açýklama istedi. Ve gerekirse bilançoyu düzelt dedi. Ama bu sefer düzelttiler. Ýnad etmediler.
Aksi halde halka arz yine yalan olacaktý.
Ben þu haberi bu þekilde yorumladým ve olumlu gördüm. Elbette Y.T.D.
Ulan bari bilonçada sahtekarlýk yapmayýn bespk iþi uyanmasa 4milyon lira bilançodan yerleþtirecektiniz
Bunlarýn kendileri+kaðýdý yapan spek+muhasebesi+denetçisi hepsi bozuk hepsi götürücü![]()
Her yerden geçirmeye bakýyorlar![]()
bu paçavraya karþý iyi niyet beslemek tamamen enayiliktir...patron ve uþaklarýnýn ne mal olduðu ayan beyan ortada iken....
Þimdi pazartesi seyredin gümburtüyübirde kafeinin halka yerlestirilmesi spkdan geri dönerseee..hiç düþünmek istemiyorum
![]()
BU PAÇAVRAYA KY KESINLÝKLE YAKLAÞMASIN! YANARSINIZ.
Bilançoda ki düþüþ pek kaale alýnacak bir durum deðil bence.
Asýl mesele iþtiraki olduðu þirketlerin halka arzýnda SPK dan tekrar geri dönmesi olur.
Zaten bu düzeltmeler de SPK nýn gözüne takýlan durumlarý þirketin tekrar gözden geçirerek incelemesine ve düzeltme yapmasýna neden oldu.
Halka arza daha var.
O yüzden buradan hala umutluyum ben.
Pazartesi senin söylediðin gibi eðer hisse ciddi prim kaybederse ilk doðru noktalardan yine alým yapacaðým.
Elbette bu görüþ beni baðlar. Asla y.t.d.
Yer Ýmleri